HomeFilme

Intre Dwayne Johnson si Hercules

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cand am vazut trailerul la Hercules, noua chichita a lui Brett Ratner, m-am gandit ca va sparge topurile si imaginatia noastra de cinefili . Personal, sunt un impatimit al filmelor cu Dwayne Johnson, asa ca  acesta a fost scenariul mult asteptat .  Daca  la [junkie-button url=”http://www.cinemagia.ro/filme/race-to-witch-mountain-cursa-spre-witch-mountain-25873/” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Race to Wich Mountain [/junkie-button]   m-am uitat ca la un sprinten desen animat , la [junkie-button url=”http://www.cinemagia.ro/filme/journey-2-the-mysterious-island-488371/” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Journey 2 [/junkie-button] incepeam sa fiu uimit cat poate suporta imensul actor. Pana la urma, este treaba lui cum si in ce film i se potriveste cate un rol.

Marele Hercules, si-a facut si aici datoria de a improspata imaginatia istorica, demna de legendele care l-au consacrat. Sau nu ? Cred ca majoritatea ne asteptam la aventurile sale si savarsirea muncilor la care a fost supus . Bataia cu leul din Nemeea, intalnirea cu mistretul  de pe Erymanthus, giugiuleala cu Hydra si celelalte cazne demne de a fi rezolvate de un semizeu.

Hercules -Dwayne j

Se pare ca nu a fost intocmai cum ne-am fi asteptat. S-a dovedit o alta poveste, nescrisa pana acum , cu un Hercule care a devenit un mercenar platit ,cu cativa dintre eroii mitologici drept prieteni de arme si de drum…

Deci care vreti sa mai povestiti la copii despre zei si semizei, Legendele Olimpului si alte mitologii, mana pe carte si succes…!!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.