HomeFilme

Dracula ne-a schimbat istoria

Like Tweet Pin it Share Share Email

Dracula Untold, o istorie inventata si un teatru ieftin. Cam asa mi s-a parut filmul vizionat la intensitate maxima si dezamagire . Ideea care reflecta transformarea printului Vlad in sangerosul vampir Dracula…

Eu personal, ma asteptam totusi la ceva mai multa activitate si suspans care sa puna in lumina dreptatea sau faradelegile lui Vlad Tepes… Se pare ca nici locurile nu se mai afla unde le stiam.

Macar istoria locurilor ar trebui citita si pastrata . Asta se intampla cand nu te documentezi si afli cu stupoare ca Manastirea Cozia in timpul domniei lui Tepes dainuia undeva pe un varf de munte in Transilvania.

Sa inteleg ca a fost mutata in timp pe Valea Oltului ?? In fine !!! Poate ca cer prea mult insa bataliile cu turcii mi s-au parut mult mai antrenante si mai captivante in vechile filme romanesti cu Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul.

Sincer, parca filmul lui Coppola din 1992 ar avea si acum mai multa rezonanta , chiar daca actorii au mai stalcit cate ceva romaneste. Imagini si decoruri mult mai subiective si mai palpitante , asta daca tinem cont ca vorbim deja despre cel mai ravnit vampir al tuturor timpurilor , nu ?

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”DISTRIBUTIA FILMULUI”]

Luke Evans- Dracula ( Vlad Tepes)

Sarah Gadon – Mirena

Dominic Cooper – Mehmed

Paul Kaye – Lucian [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Dracula Untold

 

TRAILERUL  OFICIAL AL FILMULUI

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.