HomeTunning Blog

Theme Junkie pentru blogul meu

Like Tweet Pin it Share Share Email

Atunci cand ne gandim la aspectul unui blog, am dori ca acesta sa fie unul care sa reprezinte ideea si persoana. Pentru asta, este clar ca o tema speciala  poate fi succesul blogului nostru.  Fie ca ai un blog personal, unul de muzica sau fashion, IT sau gadget, pe net majoritatea programatorilor se intrec in a realiza cele mai deosebite si puternice teme . Cum majoritatea dintre noi ne impacam cel mai bine cu ideea de WordPress , designerii CSS isi ofera serviciile in cele mai diversificate metode .

Acum,  am sa ma opresc deocamdata , strict la Theme Junkie un site care realizeaza , comercializeaza si prezinta totodata  idei despre temele premium wordpress .

Personal, folosesc pe Simpludetot.com , Theme Page: Resizable , o tema pe care, cu ajutorul celui care a creat-o pe forumul siteului , am reusit sa o mai personalizez cumva si sa o mai tunez fata de cea originala . resizable

Pentru doar 49 Euro , este permis accesul la toate temele de pe site,  update pentru teme timp de un an si consultanta gratuita pe forum pentru orice problema legata de instalare si modificare a temei dorite pe un blog.

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.