HomeCotidian

Jurnalistii romani inghit ca pelicanii

Like Tweet Pin it Share Share Email

Yep!!! Da bine le-a facut nenea ala, Ramsay, right? Ma, da nu e chip sa arunce unul cu servetelul, ca imediat a si pornit curcubeul. Curcubeul glumelor proaste. Si ce e mai rau la noi, este faptul ca jurnalistii tin capul in sus, cu gura deschisa, asteptand un peste mare precum pelicanii… Stiti voi mai bine ce inseamna!!!

Vorbim despre presupusul interviu, acela cu traficantii de arme( de razboi) !!! Bai, sa mori si alta nu!! Sa-ti inchipui ca un reporter de la Sky News vine in Romania, se intalneste cu traficantii, ii pune unuia o lavaliera, casca… Doamneeee!!! Pai noi de-abia ii prindem pe cei care jefuiesc niste paduri, cateodata o mai luam si in freza, si ala prinde linistit traficanti de arme si le mai ia si interviu. Pfff!!!

Nu mai spun de halul in care vuiau stirile despre eveniment. Aveam impresia ca teroristii adevarati s-au nascut aici.  Stirile. Ca la noi. Ce sa mai vada si lumea!!!…Fara o strategie, fara un fapt concret, fara sa se asigure de scopul si autenticitatea ideii… Nimic. Pelicanii au luat-o in bot si au stranutat-o mai departe. La prostime, normal…

Ideea este ca cei de la Sky News s-au cam ascuns si refuza sa dea declaratii referitoare la aventura colegului  Stuart Ramsay. Normal… Totusi, ce ma intereseaza pe mine si pe noi toti in general, ar fi sa stiu ce l-a determinat sa faca asa ceva in Romania. Si pentru asta:

Mr. Ramsay!  Why Romania? In my opinion, I think you’re a big shit newspaper reporter for Sky News…

stuart ramsay un mincinos

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.