HomeMuzica

Esente de la MTV Video Music Awards

Like Tweet Pin it Share Share Email

In 1984 , MTV  celebra pentru prima data cele mai bune vidoclipuri de muzica ale anului . Gandite prima data ca si alternative la Grammy, premiile au devenit mai respectate si mai apreciate, castigandu-si autoritate si unicitate pe piata muzicala.

Anul acesta , MTV  a fost gazda unor momente destul de emotionante ale galei. Miley Cyrus a oferit un show asa cum ne-a obisnuit pe toti in ultimul timp, in cele mai erotice ipostaze pentru cel mai bun videoclip al galei, Wrecking Ball .

miley cyrus

Gestul fostei Hannah Montana , a mers mult mai departe, pana la a induiosa gazdele si invitatii , atunci cand a lasat un om al strazii sa ii ridice premiul si sa tina un discurs emotionant pe scena , in fata tuturor celebritatilor…

Cea mai mare cantareata in viata , asa cum a numit-o Jay-Z pe sotia sa Beyonce, a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard . Beyonce a cantat live si a incantat publicul cu cateva dintre piesele sale muzicale , oferind un show incendiar.

beyonce la mtv

Nu au lipsit nici momentele tipice lui Jim Carrey , Jay Pharoah si Jeff Daniels postand in diverse parodii si glume americanesti ..

Bineinteles ca premiile nu s-au oprit aici , Kate Perry, Ed Sheeran, Azalea sau trupa de fete nominalizate la ,, Artist to Watch,, Fifth Harmony’s au fost de asemenea premiate si prezentate drept un viitor perfect al muzicii…

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.