HomeTunning Blog

Si tu poti fi online cu Blugento

Like Tweet Pin it Share Share Email

Ma uitam pe cateva siteuri de turism, asta asa, din pasiune pentru locuri si noi oportunitati de excursii pe viitor. In tot acest timp, pe langa acele drepturi, litigii, obligatii desrise in subsoll siteurilor, vad un powered by Blugento.

Imi plac foarte mult designurile unor siteuri si magazine online, in speta acele magazine care dau dovada de aspect realizat in cel mai profesional mod. Insist pe acel copyright si intru pe platforma. exact. Blugento nu este altceva decat o platforma ecommerce, care vine in ajutorul celor ce vor sa-si promoveze sau sa-si puna in valoare acel …ceva. Acel produs pe care il detin si inca nu a facut nimic cu el.

Mi s-a parut destul de inovatoare ideea acesta de creare magazin online, de promovare si mai ales usurinta cu care un job sau business poate fi atat de usor de realizat. este o solutie completa, performanta si simplu de realizat.

Una din altele problemele cu care se confrunta unii mici intreprinzatori online, este achizitionarea hostingului, securitate si nu in ultimul rand, o dezvoltare continua a acesteia. deh, business-ul costa. Cu Blugento, raman impresionat placut deoarece prin intermediul acestora, le ai pe toate. De la securitate, hosting si bineinteles, efectul asteptat de optimizare care duce la vanzari cat mai multe si crestere a brandului.

Cu Blugento nu trebuie sa-ti mai faci griji legate de hosting. Solutia eccomerce este optimizata pentru Cloud iar scalarea odata cu cresterea magazinului online nu va mai fi o problema…

Imi aduc aminte de acum cativa ani, cand incercam sa-mi creez singur, un site, prin intermediul acelor template-uri gratuite sau site-buildere complexe. Practic, daca nu erai profesionist si sa ti le modifici putin, riscai sa te intalnesti cu un altul la fel. Blugento vine cu un modul de personalizare care permite adaptarea magazinului tau la diferite functii si un design unic.

Platforma ecommerce - Blugento
Platforma ecommerce – Blugento

Din punct de vedere al designului responsive, care este dealtfel un element mai mult obligatoriu, Blugento vine pregatit pentru a fi urmarit si folosit atat pentru calculator, tableta dar si telefon. astfel ofera o experienta optimizata pentru toate standardele pietei.

Dealtfel, Magento( functia nativa) este optimizat pentru a avea performante optime in motoarele de cautare. Blugento vine cu un Google Score ridicat, contribuind semnificativ la plasamentul in motoarele de cautare. Este optimizat pentru performante iar viteza de incarcare este foarte rapida, ceea ce contribuie placut la satisfactia utilizatorului.

Platforma vine complet localizata pentru Romania, iar in ceea ce privesc aspectele legislative si comerciale, orice magazin va avea din start termeni si conditii, linkuri catre ANPC dar si protectia datelor cu caracter personal. Pe langa acestea, daca tot vorbim de magazine online, este neaparat sa fie expuse si clasele de TVA si facturare conform cerintelor din tara.

Ar mai fi si utilitatea unor plati cu cardul, livrari prin curier sau exportul de soft-uri de ERP pentru o gestiune fara batai de cap. Asadar, unua dintre cele mai usoare oportunitati de creare a unui magazin online, de dezvoltare si de vanzare, este doar la cateva clickuri distanta de tine.

[junkie-alert style=”grey”]

Blugento SRL

B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România

CUI: 36072180

ONRC: J12/1919/2016

Blugento este un produs al Blugento SRL

contact@blugento.ro

037 788 1060

[/junkie-alert]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.