HomeTunning Blog

Domenii proprii si gazduire sigura

Like Tweet Pin it Share Share Email

Multi ar spune ca nu are sens sa iti alegi un domeniu propriu pentru bloguri sau siteuri. Atata timp cat pentru asta sunt diferite platforme online, care iti permit sa iti  realizezi propriul site. Normal, asa am inceput mai toti. Sincer, pe blogspot.com mi-am facut unul dintre bloguri, acum vreo 6 ani. Si chiar eram din ce in ce mai incantat cand il vedeam cum creste, cum se aduna tot felul de prostioare pe care le debitam atunci.

Mi se parea ca detin controlul a tot ce se mananca prin programare sau blogging. De fapt, nu facusem altceva decat sa ma bucur de un lucru facut de altii. Domeniu gratuit, hosting la fel. Practic, eu detineam un subdomeniu si nu un domeniu asa cum imi imaginam. Totul a fost frumos pana cand am incercat sa-mi inscriu blogul prin cateva directoare mai aiurite ( deh, asa credeam eu ca se face optimizare profunda). In acel moment, am fost anuntat ca incalc niste reguli. I-am dat asa mai departe pana cand am fost avertizat despre un continut neadecvat pe blog.

Atunci am realizat ca sunt la picioarele BlogSpot-ului. Nici nu intelegeam prea multe insa dupa alte pareri, am fost sfatuit sa imi iau o gazduire. Mi-am luat domeniul, am platit o gazduire si mi-am mutat blogul pe noul domeniu si hosting. Dupa ceva timp, stupefactie. Blogul meu nu mai exista. Nici cei de la gazduire nu-mi mai raspundeau. Intr-un tarziu, mi-au spus ca au pierdut toate datele de pe server, backup-uri, tot. Si de atunci, gata. Imi venea pur si simplu sa urlu, sa jur ca nu voi mai munci in blogging. Din nefericire, mi-am ales ceva ieftin, fara nici o garantie. Eram totusi un novice…
Reducere pentru pachetele de hosting plus inregistrare domeniu nou.
Noul tau domeniu .ro cu 25 Euro + TVA doar impreuna cu un pachet de gazduire Webrahost.

Insa m-am resemnat si am incercat sa gasesc o varianta sigura, un provider sigur, deschisi la consiliere, garantie si servicii de calitate. Si mai presus de toate, sa indeplineasca cumulativ toate aceste conditii. Numai asa, pot avea garantia ca munca mea va fi sigura, apreciata si de ce nu, avantajata.
Unul dintre aceste servicii este oferit de WebRahost, prezenti in cele mai bune datacentere din Romania, ofera diferite servicii de gazduire WEB, inregistrare domenii, gazduire Email si servere virtuale. Parteneri acreditati ai RoTLD , garanteaza astfel inregistrarea domeniilor rapid si in siguranta.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.