HomeCotidian

Cum te arzi daca filmezi un ars

Like Tweet Pin it Share Share Email

Mai tineti minte intamplarea aia in care un pacient a fost filmat cu larve de muste la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală? Ei bine, acele imagini au fost filmate atunci de catre un medic. Mai precis de o doctorita, in persoana d-nei Camelia Roiu.

Ei, au mai fost facute cateva spicuiri si demersuri cu privire la aceste napastuiri, insa unora pare ca le-a cam ajuns. Da!!! Sigur!!!

”Ce sens are să ascundem realitatea? Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm așa ceva, pacienții și noi, cei care știm?!”, întreabă medicul.

Își motivează demersul: „Acestea sunt condiţiile în care sunt trataţi pacienţii în acest spital! Și trebuie schimbate!”.

Insa dupa cum merg toate lucrurile din Romania, adica de-an p…lea asa mai pe sleau si pe intelesul nostru, intelegem ca daca vrei sa faci bine trebuie sa fie rau… Sau sa fie rau sa nu fie bine!! La naiba, nici nu stiu cum boala sa-i mai spun.

Deci, medicul care a filmat acea stare a unui pacient, decedat ulterior, incepe sa fie tras la raspundere. De fapt, pana atunci nu a avut nici o problema. Un medic perfect. Eiii!!! Dupa….. Se schimba treaba nene!!! Convocata de doua ori in Comisii de Disciplina!!!

Nu este un lucru strain pe niciunde. Au ramas destui comunisti la putere care stiu sa reduca la tacere suflete de buna credinta. In ciuda a ceea ce inseamna o tara si un loc puternic, ne indreptam cu pasi repezi spre cretinatate, miselie si perversiune. Din partea unora spre fata altora.

Pacientul a decedat, dar nu din cauza larvelor. Acele larve nu îl omoară. Nu înseamnă că le lăsam să stea pe pacient. Imaginea e reală. Nu am ce să comentez. A existat situația asta, a unui pacient care avea în zona arsă cei patru-cinci viermi. Sunt zone de necroză unde nu poți băga degetele și să speli ca pe mâini, că poți rămâne cu urechea în mână. Zonele acelea se spală cu delicatețe. E de ajuns să fie o muscă, nu vă închipuiți că e ca la gunoi,

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși, medicul Adrian Stănculea

Sa mori matale, nea Stanculea….??? Nu bre, omul o fi murit de moarte buna. Pai da. Ca asa pare sa ne impuneti. Noi suntem niste prosti si necredinciosi. Si voi pretideti a fi oameni de onoare, sub conducerea unor spalatori de creiere…

Apelul unui medic de la Spitalul de Arși: ”Difuzați această filmare pentru că Spitalul de Arși a ajuns să omoare oameni from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

[junkie-button url=”http://www.tolo.ro/2016/07/14/video-apelul-unui-medic-de-la-spitalul-de-arsi-difuzati-aceasta-filmare-pentru-ca-spitalul-de-arsi-a-ajuns-sa-omoare-oameni-si-ceva-trebuie-schimbat/” style=”grey” size=”small” type=”round” target=”_self”] Sursa articol Tolo.ro [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.