HomeCotidian

Stiati ca biberoanele pentru bebelusi amelioreaza probleme digestive?

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nici prin gand nu le trecea Alexandrei si lui Ionut ca biberoanele pentru bebelusi din zilele noastre pot avea atat de multe forme si marimi sau ca pot fi confectionate astfel incat sa previna aparitia colicilor.

Cei doi urmeaza a avea un copil si vor sa se pregateasca din timp pentru marele eveniment.

Au intocmit o lista cu toate articolele necesare pentru a isi creste prichindelul, au cumparat patutul, caruciorul, olita, scaunul de masa si scaunul auto, hainute, jucarii de plus pana si un videointerfon care ii va ajuta sa il supravegheze tot timpul. Printre lucrurile care au ramas necumparate se numara si biberonul.
Avand in vedere ca Alexandra nu mai poate sa se deplaseze si ca Ionut este ocupat cu munca, cei doi s-au hotarat sa cumpere un biberon pentru bebelusul lor de pe internet.

Internetul este doldora de biberoane pentru bebelusi!

ce biberoane sunt necesare pentru pricihindei

Cei doi s-au asezat in fata unui computer, au tastat cuvintele “biberoane bebe” si au accesat site-urile mai multor magazine online. Cel care le-a atras atentia cel mai tare se numeste Ilbambino.ro.
In catalogul virtual al acestui magazin se aflau, bine randuite, zeci de tipuri diferite de biberoane. Cuplul nici ca se astepta la asa ceva intrucat ei aveau in minte imaginea unui biberon clasic, stiut de toata lumea.
In schimb, printre cele mai moderne biberoane pentru bebelusi de la Ilbambino.ro se numara si urmatoarele:
• Biberoane pentru bebelusi prevazute cu sisteme interne de ventilatie, cu valve pentru hranire si cu periuta pentru curatare
• Biberoane care amelioreaza problemele digestive precum colici si gazele
• Biberoane de bebe care elimina vidul sau bulele de aer astfel incat copilul sa nu expectoreze
• Biberoane al caror design imita alaptarea la san
• Biberoane care reduc infectia urechilor
• Biberoane al caror design anatomic le faciliteaza manuirea
• Biberoane de bebe prevazute cu senzor pentru temperatura

Alexandra isi doreste sa isi alapteze copilul, insa intrucat exista posibilitatea sa nu produca o cantitate de lapte suficienta sau un lapte destul de consistent, se hotaraste sa cumpere un biberon al carui design imita alaptarea la san.

Evita aglomeratia si comanda online un biberon pentru bebelusi!

Ceea ce i-a incantat pe cei doi a constat in faptul ca, de data asta, nu au mai trebuit sa isi faca timp pentru a colinda prin magazinele, care comercializeaza articole pentru cresterea copiilor.
Acest lucru a fost cu putinta datorita faptului ca cei doi au plasat o comanda online, pe site-ul magazinului Ilbambino.ro, comanda care se rezuma la completarea datelor referitoare la modalitatea de plata si la adresa la care se va livra produsul.
Asadar, daca aveti un bebelus si nu il puteti alapta sau daca sunteti in cautarea unui biberon verificati oferta Ilbambino.ro intrucat vi se pune la dispozitie un numar mai mult decat generos de modele diferite de biberoane.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.