HomeLook organizat

Clinica doctorului Renert ofera cel mai bun pret liposuctie abdomen si lipoaspiratie

Like Tweet Pin it Share Share Email

Liposuctia este una din cele mai populare proceduri efectuate de catre un chirurg estetician. Popularitatea acestei metode este recunoscuta in toata lumea. Ce este liposuctia? Este o metoda de a pierde din grasime si de a remodela corpul. Desigur, nu trebuie sa apelam la o asemenea interventie decat atunci cand am epuizat alte metode non-invazive.

Fiind o metoda invaziva, acesta se va efectua sub stricta supraveghere medicala, in conditii de igiena si siguranta maxime pentru a evita complicatii. De cand a aparut aceasta metoda, au fost facute multe modificari ale conceptului original cu scopul de a face procedura mai eficienta si pentru a reduce incidenta complicatiilor.

Conceptul original de a indeparta grasimea in exces din anumite zone ale corpului ii apartine lui Charles Dujarrier, care in anul 1921 a incercat sa indeparteze grasimea subcutanata din genunchii si gambele unei balerine folosind o chiureta uterina.

Desigur, experimentul nu s-a terminat bine, balerina ramand fara un picior. Insa aceasta complicatie a facut ca pe viitor sa se cunoasca mai multe si sa se ajunga la liposuctia moderna, aparuta abia in 1976 cand s-au introdus primele tehnici moderne si aparatura sigura.

Cu timpul, procedura a devenit din ce in ce mai simpla si mai nedureroasa. Si, desigur, riscul unor complicatii s-a redus considerabil. In Romania, procedura este extrem de populara si, daca alegi un medic bun, nu trebuie sa iti faci griji pentru rezultate. Recomandarea noastra este Clinica doctorului Gad Renert care a castigat increderea unui numar impresionant de pacienti ce I-au trecut pragul.

Printre acestia se numara vedete cunoscute din tara noastra pentru care imaginea conteaza extraordinar de mult. Desi este unul din medicii preferati de catre staruri, a beneficia de un serviciu oferit de Gad Renert nu este ceva imposibil.

De exemplu, are pret liposuctie abdomen si lipoaspiratie. Astfel, pentru lipoabsorbtia regiunii abdominale, adica zona soldurilor si a abdomenului, se poate plati suma de 3800 de euro si pentru lipoaspiratia picioarelor, asta insemnand zona coapselor si a genuchilor, pretul este tot de 3800 de euro. Insa, daca decideti sa optati pentru o liposuctie Total Body, pretul va fi de 6500 de euro. Tinand cont de rezultatele exceptionale si de faptul ca nu exista riscuri, preturile sunt mai mult decat acceptabile.

Clinica ofera pacientelor sale o procedura inedita. Procedura se numeste Aqualipo sau lipoaspiratie prin Body-Jet. Prin acest tratament revolutionar medicul va “spala” grasimea din corpul pacientei sau pacientului.

Metoda este una delicata si nu exista riscul unor traume asupra persoanei care apeleaza la o astfel de procedura. Totul se face pe baza de solutie salina introdusa printr-un jet puternic, fara a mai fi nevoie sa se foloseasca o canula precum in procedurile clasice. Aceasta solutie va indeparta grasimea in exces, in cel mai usor mod.

Astfel, intreg procesul va fi unul nedureros si, cum spuneam, riscurile sunt considerabil mai scazute. In unele cazuri pot sa ramana cicatrici fine, in functie de felul in care se vindeca fiecare pacient.

De asemenea, trebuie sa stii ca la clinica medicului Gad Renert se pot efectua si alte tipuri de proceduri precum marirea feselor cu grasime, ridicare feselor, modelarea gambelor, marirea sanilor, tratamentu transpiratiei excesive, lifting facial, rinoplastie, tratamente cosmetice si multe altele. De asemenea, si domnii pot apela la serviciile acestei clinici cu mare incredere pentru ca vor gasi atat intelegere, cat si solutii inedite la anumite probleme specifice.

Medicul Gad Renert este recunoscut prin meticulozitatea prin care isi consulta pacientii si discuta toate aspectele legate de procedura chirurgicala sau tratamentul pe care il va efectua. Acorda atentie indiferent daca vorbim de o operatie in adevaratul sens al cuvantului sau o simpla injectare cu Botox.

Nu este un medic care iti face procedura si atat. Este un medic care discuta cu tine, te intreaba absolut tot legat de problemele medicale pe care le ai, te va pune sa iti faci toate analizele in anumite cazuri, pentru a se asigura ca procedura poate fi efectuata fara nicio problema si ca nu vor exista complicatii care sa te puna in pericol.

Desigur, pot aparea reactii ale corpului tau, insa datorita modului in care este efectuata procedura, riscurile sunt minime, de asemenea, tu ca pacient sau pacienta trebuie sa asculti absolut toate sfaturile pe care medicul Gad Renert ti le da, astfel incat rezultatele sa fie, intotdeauna, cele scontate.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.