HomeLook organizat

Sa faci sau sa nu faci pasul acesta – mai multe despre implantul de par

Like Tweet Pin it Share Share Email

Despre implantul de par am auzit cu totii pana acum, este acea interventie estetica care ii ajute pe cei care au chelie, la propriu, sa isi redobandeasca podoaba capilara. Sunt multe exemple ale celor care au facut deja acest pas – chiar si in randul persoanelor publice care recomanda si altor doritori clinica Dr. Felix Hair Implant.

Ce te retine? Afla mai multe despre implantul de par si despre cateva scenarii clasice ale grijilor comune cu privire la aceasta decizie, de a face sau nu acest pas:

Doare?

Procedura in sine este realizata sub efect de anestezie, asadar despre durere nu are cum sa fie vorba. In plus, metoda de operatie si tot ce inseamna experienta medicala a unui pacinet pot contribui la starea de bine si pozitivismul celui in cauza. Exista o foarte buna pregatire a medicilor din echipa, exista protocoale stricte si conditii de inalta clasa in aceasta clinica. Altfel spus, esti pe maini bune!

Cat costa?

Este greu de estimat o suma. Implantul de par inseamna o operatie cu costuri variabile, de la caz la caz. Depinde de calitatea foliculilor, a firelor de par pe care medicul le recolteaza tot de la pacient. Conteaza de asemenea cat de extinsa este zona afectata, dat fiind ca cele doua etape sunt integral realizate manual. Adica medicul extrage si ulterior implanteaza fir cu fir.

Pretul ar putea fi insa estimat. Vezi site-ul drfelixhairimplant.ro pentru mai multe detalii. Tot aici afli despre consultatia pe care o poti face, chiar si daca nu poti fi fizic prezent in cabinetul medicului. Soliciti intrevedere online si  vei primi raspunsurile relevante pentru a sti daca sa faci acum acest pas.

De ce la Dr. Felix Hair Implant

Daca verifici si pagina online de care mentionam mai sus vezi si zecile de vedete din tara care au apelat la serviciile acestei clinici. Vei dori sa alegi ce e mai bun, dat fiind ca procedura nu o vei mai repeta. Costurile sunt uneori peste media veniturilor, dar din fericire exista si sansa platii esalonate in rate. Asadar faci si sacrificii financiare daca e cazul, e clar ca nu iti permiti sa risti si sa alegi ceva nepotrivit.

La Dr. Felix Hair Implant vei avea parte de servicii profesionale, de echipa de medici in continua formare, care sunt la curent cu tehnici noi si cu standardele inalte din domeniu. Clinica in sine este dotata cu aparatura moderna de asemenea. Daca ne gandim ca intr-o vreme singura recomandare a celor care sufereau de lipsa parului erau clinicile din strainatate, iata ca acum lucrurile sunt diferite. Poti avea parte de profesionalism si de servicii medicale de top la aceasta clinica din Bucuresti. Nu te mai deplasezi in afara tarii, iar de calitatea implantului te vei convinge si tu asa cum au facut-o si cei care au incercat deja. Nume mari din showbiz sunt in lista de pacienti aici. Asadar, ce spui? Faci acest pas?

Contact:

Sos. Nordului Nr. 98K, Sector 1, Bucuresti

 office@drfelix.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.