HomeCotidian

Vrei gradina, dar nu oricum!!

Like Tweet Pin it Share Share Email

Se spune ca noi, aici, in Romania, avem un sol pe care multi din alte tinuturi si l-ar dori. Fie ca e zona de campie, deal sau munte, clima si solul vine sa completeze aproape orice posibilitate de a face o afacere prospera, fie ca discutam de domeniul agronomic, zootehnic sau pur si simplu mici culturi de …oarece livezi sau gradini de legume.

Tot mai multi dintre noi, daca nu avem deja, ne amintim tot mai mult de acele gusturi pe care le simteam in copilarie, in vacantele la bunici, de ciresele parguite din gradina, la rosiile mari si dulci pe care le radeam din mers spre locul de intalnire si de joaca, de castravetii vecinilor ce ii ajungeai doar bagand o mana printre ulucii gardului.

Si acum, tot mai multi visam o viata linistita, un loc numai al nostru in care sa te poti bucura de natura, de intretinerea si posibilitatea de a avea parte de acelasi gust, fara sa fii constrans sa le cumperi din piete, de la magazine, sau de la alti vanzatori care iti promit ca sunt eco si mai bune ca acestea nu gasesti.

Mie unul, aceste lucruri imi lasa un gust amar, si la propriu, si la figurat. Asa ca cel mai bine, este sa stii ca ce-ti faci tu cu mana ta, e sfant si gata. Sincer, noi obisnuim sa mai facem aprovizionare de la o ruda de la tara ( asta pana cand voi avea posibilitatea sa ma autogospodaresc singur). Stiu ca de fiecare data cand mergem acolo, gasim maximum de calitate, atat la legume dar si fructe.

Chiar il intrebam pe verisorul meu de unde si cum isi pregateste seminte, sera, ingrasaminte, etc. Chiar am avut si o solicitare sa-l ajut la acoperirea serei cu folie, atat de acoperire dar si pentru pereti. Restul, s-au pregatit dupa acoperire, si aici ma refer la asezarea acelor tavi alveolare pentru rasaduri sau diferite soiuri de flori, clipsurile pentru folii si multe alte maruntisuri care nu pot lipsi din alcatuirea unei sere bine puse la punct. Deja scheletul era realizat din teava zincata, toate acestea achizitionate de pe siteul Nuoricum.ro.

Ce ofera Nuoricum.ro ?

[junkie-alert style=”red”]

Produse de cea mai bună calitate

Cele mai bune servicii pentru clienți

O echipa profesionista cu îndelungată experiență în domeniul legumicol

[/junkie-alert]

Intr-adevar, calitatea produselor oferite de acestia, in absolut toate cele necesare realizarii unei mici ferme legumicole sau doar a unei gradini de care sa profiti impreuna cu familia ta. Poti fi sigur ca vei avea atat certitudinea calitatiii cat si suportul celor de la NuOricum.ro

Compania noastra va sta la dispozitie in orice moment si are ca scop satisfacerea clientilor, oferind informatii utile si corecte cu privire la modul de utilizare al produselor, prevenirea la timp a bolilor, daunatorilor si dozele recomandate, dar si sfaturi necesare pentru constructia si amenajarea unei sere

Si cum am pornit de la gust, aici se pot gasi o multitudine de seminte de legume, care sa corespunda intru totul gusturilor neaose, de care ne aducem aminte cu drag!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.