HomeEvent

Uite de asta e Super Bowl

Like Tweet Pin it Share Share Email

A 50-a editie a Super Bowl-ului american, NFL a fost castigata de Denver Broncos. Aceasta s-a desfasurat intre Denver Broncos si Carolina Panthers. Bun. Si??? Care e problema???

Practic nu aici este toata tensiunea. Cred ca mai presus de toate, nu meciul, cat show-ul de dinainte a facut sa merite toata asteptarea. Cel putin pentru impatimitii de concerte si nu numai. Bine, cu ocazia acelui meci, acelui Super Bowl, asa cum l-au definit americanii, care are puterea sa reziste de-a lungul a 50 de ani de atitudine.

Concertul, acel dezastru mult asteptat s-a dovedit a fi iarasi un fiasco, avand la baza etica, profesionalismul si experienta unor celebritati…

Beyonce, Bruno Mars si britanicii de la Coldplay si-au facut damblaua asa cum stiu mai bine, provocand valuri de bucurie si emotie cu melodiile si show-ul bine regizat.

Ca si melodii, Beyonce s-a remarcat cu o regie superba noul single Formation, cantat prima data live. Bruno Mars si-a dat talentele pe deja celebra Uptown Funk si nu in ultimul rand Coldplay cu Viva la Vida, Paradise, Adventure of a Lifetime…

Cam asta a marcat a 50-a oara SuperBowl, SuperShow, in stilul deja specific americanesc…

show super bowl

https://youtu.be/1y97imQxZew

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.