HomeCotidian

Altadata inovatii, masinile de spalat rufe sunt acum electrocasnice implicite

Like Tweet Pin it Share Share Email

Masinile de spalat rufe sunt electrocasnicele care pot influenta chiar si decizia de mutare in casa noua! Oamenii, cuplurile sau familiile care se intretin singuri/ sigure nici nu isi imagineaza sa stea undeva unde nu au masina de spalat. Altadata, aceste masini de spalat rufe erau inovatii, revolutionau moduri de viata, erau privite drept surse de confort. Acum, sunt disponibilitati comune, implicite. Dar au aparut deja pe piata inovatii care sa revolutioneze din nou spalatul de rufe: masinile de spalat cu uscator. Inovatia aceasta nu este atat de mare precum a fost aparitia in sine a masinii de spalat, dar functia aceasta duce confortul si lejeritatea la cote si mai inalte. Masini de spalat rufe se gasesc peste tot, din ce in ce mai multi oameni le achizitioneaza din online la preturi bune. Numai ca exista, tot la pret avantajos, varfuri tehnologice in domeniu.

Masina de spalat rufe si cateva exemple ieftine si bune

Exemplele bune de masini de spalat la preturi convenabile sunt fabricate de producatori importanti. Acesti producatori au o cota de piata foarte mare pentru ca produsele lor se vand foarte bine. De ce s-ar vinde foarte bine daca nu ar fi bune? Aceasta este logica dupa care majoritatea se ghideaza in cautarea masinii de spalat ideale. Cateva exemple sunt:

  • Cele produse de Arctic, Beko, Bosch, Electrolux, Gorenje, Hotpoint, Indesit
  • Cele de clasa energetica buna: A++, A+++ · Cele cu viteza de centrifugare de 1000-1200 rpm (rotatii pe minut)
  • Cele cu cel putin 12 programe (dar un numar de programe de peste 20 inseamna cam mult)
  • Masinile de spalat cu uscator, prin care centrifugarea asigura niveluri diferite de uscare a rufelor imediat dupa spalare

AItadata doar spalare, azi spalare si uscare

Pe Badabum.ro exista aproape 20 de modele de masini de spalat rufe destul de ieftine si cu uscator. Acestea prezinta functii de spalare si functii de uscare. Sunt 3 functii de uscare:

  • Calcare: nivelul cel mai delicat de uscare; se incepe centrifugarea si se opreste in momentul in care ramane un nivel de umiditate potrivit pentru o calcare eficienta; doar pui haina pe masuta de calcat si o calci foarte rapid.
  • Agatare la uscat: nu vrei sa astepti pana rufele ies din program; accepti ca senzorul sa opreasca totul in momentul in care rufele mai necesita sa stea la uscat.
  • Impaturire: 1400 rpm permite uscarea completa a hainelor; vei putea sa impaturesti rufele si sa le asezi in sifonier, fiind perfect uscate (si cand sunt perfect uscate chiar sunt asa, din cauza ca, in sifonier, hainele umede pot atrage mirosuri neplacute).

Aceasta functie in plus se adreseaza tuturor, deoarece in mod natural, toti oamenii doresc sa isi faca treburile casnice intr-un timp cat mai scurt si cu un minim de efort. Avand in casa masina de spalat cu uscator cu tot, oamenii pot sa stea in continuare la film chiar si dupa ce rufele s-au spalat.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.