HomeFilme

Urma scapa turma sau prost sa fii noroc sa ai

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cam asa as traduce minunatul film pe care am voit sa-l vizionez in weekendul ce abia a trecut. Din ce in ce mai multa actiune hilarica as spune din partea unor consacrati. Asta daca ar fi sa ma rezum cumva la ascensiunea unei persoane si actrite( Charlize Theron) de la care se asteapta mult mai mult. Despre pretentii, nu mai zic.

Cine stie. Poate si aburii incerti ai relatiei cu Sean Penn, o pun intr-o umbra mai tacuta pe Charlize Theron, cea care interpreteaza un oarecare rol. Fata de alte cateva reusite in care am vazut-o ”la treaba”, aici mi se pare putin mai stearsa ca si flexibilitate.

Totusi, daca stam sa privim cumva distributia filmului  Urma scapa turma sau A Million Ways to Die in the West, pare a consuma destule popularitati. Liam Neeson, Seth MacFarlane, Charlize Theron, sunt doar cativa din cei care animeaza Vestul Salbatic al hotilor si oamenilor de rand.

Practic, duce bine spre parodie, daca ar fi sa punem in lumina si prezenta scurta a lui Christopher Lloyd, care parcheaza masina timpului din seria Back To the Future intr-unul din grajdurile orasului din Vestul Salbatic. Splendid, nu ???

Altfel, ceva vorbe mai murdare si actiuni din horrorul negru, fac din film unul numai bun de pierdut pentru o ora si un pic din viata, urmarindu-l…

a-million-ways-to-die-in-the-west-904287l
Sursa imagine Cinemagia.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.