HomeEvent

Nu mi-e frica de Black Friday

Like Tweet Pin it Share Share Email

Ar putea fi vorba despre ceva negru si urat ,  sau doar numele isi pastreaza aparenta ? Cand spui Vinerea Neagra, deja multi isi intorc gandurile la unele neplaceri, ghinioane sau alte nenorociri. Am intrebat aleatoriu cativa oameni cam cum ar asemui Vinerea Neagra si am fost uimit sa aflu ca multi asemuiau cu aceasta filmul Vineri 13 sau pur si simplu o zi mai periculoasa ca si ziua de marti.

Totusi un adevar exista in istoria fabulativa cu privire la o zi de 13 a unei vineri. Ziua in care se spune ca toti templierii au fost prinsi si arestati la ordinele regelui Filip al  IV-lea al Frantei. Insa e vorba de ziua de 13.

In sfarsit, vorbim totusi despre ceva negru si  putinele cazuri cand black-ul este benefic si stimulativ. Reduceri si shopping la cele mai mici preturi fata de cele existente in timpul anului. Cu toate ca multi nu prea au ocazia sa ajunga la comenzile dorite, pot sa spun ca merita incercat. In cei cativa ani de cand se tot practica aceasta revolutie a reducerilor in ultima zi de vineri a lunii niembrie, cautam sa-mi prind rand la cateva dintre magazinele consacrate in sistemul reducerilor.

Spre exemplu, pe am fost nevoit sa astept ceva timp pentru a-mi reusi pasii spre cumparaturile dorite. De multe ori siteul se incarca destul de greu sau era blocat. Bineinteles, asta datorita numarului mari de solicitari la care era supus. Server , server, da cat mai poate si el??? Spun deoarece este cel mai bine cotat la noi ca si rata de vanzare si fluenta a categoriilor de produse. Pate asa cred unii, insa mai exista si alte oportunitati din care sa poti iesi cat mai modelat sufleteste , sigur si implinit.
Asa ca incerc de multe ori sa-mi fac comanda din timp sau sa incerc sa gasesc mai multe oportunitati ori magazine pentru a fi sigur ca voi gasi la timp produsul dorit. Un alt magazin de care am profitat este , unde s-au intrezarit si cateva discounturi sau vouchere oferite de Black Friday.

isi duce numele fara sa piarda teren pe piata tehnologiei si face casa buna cu diferite oferte si noutati aparute in bransa. Astfel , unul dintre sfaturile oferite de cei mai multi care si-au lasat gandurile si dorintele sa astepte pana in ultima zi ( adica 21 Noiembrie) este sa nu astepte pana atunci.  Toate , la timpul lor sau cumpara atunci cand ai gasit acel lucru …

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.