HomeTech Media

Optimizare SEO, targetul suprem catre un trafic corespunzator

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cand am inceput sa plec spre blogging cu doar cateva cunostinte subtile despre cautare, instalare, platforme si alte minunatii e atunci, ma gandeam ca treaba este destul de simpla. Practic iti cumperi hosting, domeniu, instalezi wordpress, joomla sau alte platforme ( deh, pentru care merge mai departe cu HTML sau PHP, mai bine), si gata. Te apuci de scris nene si nimic nu te mai opreste.

Ideea pare destul de simpla. Insa la un moment dat, atunci cand retelele de socializare erau doar in devenire, nu prea te puteai face cunoscut cu usurinta. Ai fi putut scrie mult si bine, fara ca cineva sa te bage in seama sau sa te intrebe macar cine esti, de unde vii si ce faci tu prin online-ul asta.

Tin minte o idee care mi se parea atunci ceva de ajutor. Inscrierea siteului in nu stiu ce directoare. Bai ma lasi!!! Si da-i cu inscriere, link si articol… Nu stiu care era efectul, insa multi se plangeau ca aveau siteurile banate de Google. Normal. daca te bagai prea mult in sema si pe unde nu trebuie…

Mai tarziu, schimbul de linkuri sau BackLinkul, parea sa mai faca o oarecare diferenta printre siteuri si bloggeri. Se mai cunosteau intre ei, se mai citeau si articolele se impartaseau de la unul la altul. Atunci, prin commenturi, vizualizari si vanzari in cazul magazinelor, lucrurile pareau sa ia o intorsatura pozitiva in latura de trafic si succes.

SEO… Era ceva mai apetisant pentru un site. Search Engine Optimization sau optimizarea unui site, pagini web, venea din urma tare, ajutandu-ne destul de mult. Chiar si in clipa de fata, victoria, renumele si traficul se bazeaza exclusiv pe acel SEO. Aici, datele problemei se cam schimba si este nevoie de oarece specialisti mai consacrati daca as putea sa ma exprim asa.

Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, conceperea unei strategii prin care sa atrag cititori spre blogurile mele, am lasat-o in seama celor de la TargetWeb.ro. Am luat legatura pe  http://www.targetweb.ro/optimizare-seo si cum ma asteptam, totul a decurs cu o discutie care mai tarziu s-a soldat cu o frumoasa colaborare.

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Cate ceva despre misiunea TargetWeb”]

– echipa interna de copywriting

– agentia Target Web are parteneriat cu peste 700 de blogeri si jurnalisti din Romania

– specialisti SEO cu experienta in ecommerce, inclusiv integrare feed-uri magazine online, in baze de date, programare si design, marketing afiliat, comparatoare, de preturi, etc

– agentia are peste 10 ani experienta in servicii SEO

– este cea mai mare agentie SEO din Transilvania si in top 3 din Romania

– agentia garanteaza rezultate de top in motoarele de cautare

– agentia are in portofoliu branduri mari sau startup-uri, si are bugete adaptate pentru fiecare client [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Am inceput practic prin a cere o oferta SEO, un audit si de acolo am inceput o colaborare reusita. Pe langa alte discutii si idei, am primit personal si sfaturi despre optimizare, beneficii pe care le pot obtine atunci cand sunt in locurile de top. Fie ca ai un simplu blog, un magazin online sau faci diferite metode de afiliere pentru monetizare, atunci fara indoiala ai nevoie de serviciile si sfaturile unor specialisti.

Cand am vrut sa aplic la cateva metode de monetizare prin afiliere, pentru un timp am crezut ca nu voi reusi si nu voi castiga nimic, niciodata. Ulterior, cei de la TargetWeb mi-au intarit convingerea si mi-au spus ca atata timp cat nu voi avea un site curat, optimizat si cu un continut adecvat, nu pot spera la aceasta forma de a castiga ceva.Afilierea este fara indoiala forma cea mai simpla de a profita de blogul tau. Indiferent ca este pe o anume nisa sau generalist.

Credeti ca pentru blogurile voastre este necesara o colaborare cu o echipa profesionista de optimizare SEO???

optimizare titlu

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.