HomeSa ne radem

Da nu ne mai Cumintenia deloc…

Like Tweet Pin it Share Share Email

Mai, ori sunt eu prea nebun, ori altii nu gandesc mai deloc. Cum naiba sa te secatuiesti si sa pustiesti poporul doar pentru a te fali cu ”mama ei de piatra”…. Nu spune nimeni, dar chiar nimeni ca nu ar fi frumos sa ai ”Cumintenia Pamantului” in patrimoniu.

Ca deh, e si Brancusi omul nost’… Da sa te milogesti, sa ai pretentii si sa te apuci sa dai din salariul tau, doar, doar, vei da un exemplu tarii si prostimii, sa ma iertati dom’le prim’, dar se pare ca v-ati cam grabit… Si pentru asta nu va vede decat Dumnezeu si aproape nimeni din asta tara. Ca asa se pare si vuieste lumea. Marele nostru Dac-cian prim ministru, si-a dat salariu de 16.000 lei ( atentieeeee) pentru a incuraja mojicimea sa aplice la nivel… Pai se compara cu altii care au ….Scuze, ma abtin…

Cum bine se stie, marea piesa al sculptorului Brancusi a fost luata in patrimoniu cu o conditie. Sa se achite o parte de catre ministere si o parte cota din ce vrea populatiunea. Ei bine, partea populatiei e doar de 6 milioane de ..euro.. Bai ejti nebun!!! Si nu s-au strans pana acum decat vreo 50.000 euro…Hai sa n-o stricam, da !!!

Doar daca se vor pune oarece popriri pe salarii si remuneratii, doar daca  veti pune vechilii sa ceara dari prin primarii, doar daca veti da cu biciul prin cei nepriceputi… Unii oameni sunt atat de ocupati sa se gandeasca la ziua de maine, la ce mai imbuca ai lor plozi, cum sa-si mai dea daraverile prin banci si la oarece ”hoti elvetieni”, si matale ii incurajezi dandu-ti salariul pentru Cumintenia lui Brancusi???

Da nu mai bine o lasati voi acolo, unora din ”afara” care aveau toti banutii si o vizitam noi, vreodata, daca aveam nevoie. Ca si in Anglia sau pe unde s-o fi aflat, tot a lui Brancusi era… Zic si eu ca un mojic!!! Si pana la urma, avem treburi mult mai importante pentru a trai intr-o tara chiar fara Cumintenia Pamantului sau cu Saracia Pamantului…

cumintenia ajutor

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.