HomeCotidian

Las ca vezi tu…ce patesc eu!

Like Tweet Pin it Share Share Email

Pai da. Cum sa nu fim aroganti, ambitiosi in prostie si pana la urma mai dam si cu bata-n balta. Normal, ca doar SEFI suntem…Eh Sefu’ se pare ca acel Godina isi face urmasi din cei mai inversunati.

Despre ce vorbim mai exact. Un simplu politist care incearca sa-si faca treaba, indrazneste dom’le sa opreasca in trafic si sa amendeze un ditamai ofiterul din cadrul IPJ Sibiu. Da, nerusinare, iti dai seama!!! Motivul ? Omul vorbea la telefon in timp ce conducea.  Pai si? Care e problema?

Pe mine daca ma agata, nu ma oprea, sau cum? Si ce sa-i spun eu agentului? Ba ca nu, ba sa-i mai zic o poanta, un artificiu. Am facut-o, clar ca mi-am luat-o si plec mai departe. Cam asta e…Bine ca a fost doar atat si nu s-a soldat cu alte evenimente. Doamne feri…!!!!

Se pare ca virusul denumit in continuare SEF, se mentine si se poarta mai peste tot. MAI ales… Da de ce vrei matale, nea Sefu’ sa-ti aduca agentul hartiile la birou? Stateai cumva in apa, te udai la picioare si nu aveai timp sa semnezi un Proces Verbal? Dar la birou, acolo, este singurul loc unde nu-ti este rusine sa semnezi? E rusinos pe strada, nu ?? Ditamai Seful…

Insa ce nu stiati domnule ofiter, este ca omul acela isi facea treaba, si pe dvs.  v-a oprit in calitate de conducator auto… Si chiar asa. Ce-oi fi vrut sa spui matale cu vorbele alea:

-Las’ ca te f… sefu pe tine!!!

Da, tipic nesimtirii si celor pentru care a fi sef este cu totul altceva decat conducator sau lider. Si unde mai pui ca te mai si dai in spectacol. Ei, acum esti in direct, nene…!!! Vorba unuia: – Las ca vezi tu, ce patesc eu!!!

[junkie-button url=”http://www.turnulsfatului.ro/2016/06/01/ofiter-din-ipj-filmat-cand-lua-amenda-te-f-pe-tine-sefu/” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Sursa articol: turnulsfatului.ro [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.