HomeLook organizat

Epilare definitivă pentru femei în Pitești – Stailer și serviciile de beauty disponibile imediat

Like Tweet Pin it Share Share Email

În perioada sezonului rece, serviciile de epilare încă sunt căutate, deși pielea este acoperită de haine groase. Doamnele și domnișoarele doresc să beneficieze de o piele fină la atingere și să fie gata să poarte rochii oricând. Variantele clasice, epilatul cu lama sau crema depilatoare oferă rezultate temporare, nicidecum permanente, de aceea unele saloane au introdus varianta epilatului definitiv, care pare că s-a popularizat în scurt timp.

Pentru a ajunge să beneficiezi de acest serviciu, trebuie sa stii ca ai la dispoziție un salon la care poți merge ori de câte ori ai nevoie. Se poate sau nu să fi auzit de Stailer, o platformă dedicată programărilor la saloanele de beauty. Printr-o simplă accesare poți găsi un salon premium care te poate ajuta cu această procedură. Epilare definitiva pentru femei in Pitesti, Suceava sau Cluj, unde dorești. Stailer este prezent în peste 40 de orașe.

Îmbățișează modernitatea, implicit tehnologia

De acum nu mai trebuie să mergi la un salon pe recomandate sau că ai auzit că acolo personalul este prietenos. Cu ajutorul filtrelor de căutare, selectezi orașul și serviciul dorit și gata. Lista cu saloane îți este afișată de îndată. Vei putea să vezi poze din incinta salonului, fotografiile ale celorlalți clienți și să citești recenzii la cald despre alte experiențe.

Programul cosmeticienei îți va fi afișat de îndată și chiar în timp real. Vei putea să stabilești o programare în intervalul de timp preferat de tine și liber pentru ea. Nu va mai trebui să fugi de la muncă ca să ajungi la programarea stabilită. Vei ajunge la ea la timp și te vei răsfăța așa cum dorești.

Poate ai avut experiențe dezamăgitoare în trecut în ceea ce privește saloanele de beauty, dar acum, descoperind Stailer nu trebuie să mai ai această problemă. Serviciile saloanelor înscrise aici nu te vor dezamăgi în niciun fel. Vei avea parte de tot ce ai nevoie pentru o experiență plăcută.

Aplicația Stailer, disponibilă gratuit

Pentru a avea acces neîntrerupt la plataforma Stailer, o poți descărca gratuit pe telefonul tău mobil. O poți descărca din App Store, Google Play sau App Gallery în mod gratuit. Cu o simplă accesare vei putea să faci programări pentru familie sau pentru prietenii apropiați. Nu există un număr limitat al programărilor, deci tu poți profita din plin de acest lucru.

Accesând setările telefonului vei putea face pe aceasta să-ți trimită remindere în ziua programării. O notificare va apărea de îndată pe ecranul tău în ziua programării. Este simplu și rapid să te programezi cu ajutorul lui Stailer.

Cauți un barbershop din Pitesti sau un salon de manichiură pe care să știi că te poți baza pentru o apariție remarcabilă de Crăciun? Folosește Stailer și scapă de grija căutării salonului potrivit. Poți să lași și o recenzie după vizita ta în salon pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori și totodată pe hairstylist/cosmetician să aibă parte de promovare și vizibilitate. Alege Stailer și alege un salon potrivit dorințelor tale.

Contact:

support@stailer.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.