HomeEvent

Mentine-te in forma la Cursele de Alergare Montană Ciucaș X3

Like Tweet Pin it Share Share Email

Una dintre cele mai super mega provocari, care pentru unii ar parea inutila, pentru altii o parada a valorilor fizice si mentinere a ritmului de viata. Alergarea montana, este una dintre probele care prind din ce in ce mai mult contur, unde initiativa, demonstratia de forta, concentrarea si rezistenta se masoara la cel mai aprig nivel.

Cursele de Alergare Montana Ciucas X3, reprezinta un eveniment care vine in sprijinul alergatorilor amatori din Romania, de peste 10 ani alături de pasionaţii de mişcare în aer liber şi de iubitorii de munte.

Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș Ploiești s-a înfiinţat în 1985 și este o organizație non profit, non guvernamentală, fără scop lucrativ sau comercial și fără angajați, care are ca scop promovarea turismului, alpinismului şi a altor sporturi legate de munte, în rândul tinerilor şi nu numai. Evenimentul Ciucaș X3, organizat de clubul nostru, este o manifestare sportivă pentru amatori, profesioniști și copii și are ca scop promovarea mișcării în aer liber. Scopurile conexe clubului nostru sunt promovarea masivului Ciucaş şi iniţierea de proiecte de dezvoltare durabilă a comunităţii din zonă

Fiecare concurent acceptă aceste reguli de participare și confirmă că le-a citit și înțeles prin înregistrarea online sau la fața locului.

Asaar, daca esti motivat tu, copilul sau bunicul, sunteti gata pentru provocarea unde oricare dintre voi va putea sa-si testeze limitele, aducand un plus vietii, combinand sportul cu cele mai frumoase peisaje din tara noastra.

[junkie-button url=”https://ciucasx3.ro/” style=”green” size=”small” type=”round” target=”_self”] Vezi mai multe detalii despre curse, program si alte noutati despre Ciucas X3 [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.