HomeCotidian

Tot cu gandul la un credit Practic

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cam greu subiect si sensibil totodata , insa cred ca tot mai multi ne gandim cum sa ne facem viata mai usoara .  Imi este tot mai greu sa imi stapanesc acele ganduri optimiste de genul : ,, Totusi mi-ar mai trebui… , Parca mi-ar prinde bine…, Mai vad eu cum fac..,,

Insa dupa cele mai multe incursiuni pe la diferite unitati bancare, imi cam luasem gandul si ma resemnasem .

Asta e ! Nu ma mai incadrez la un credit si basta. Poate e mai bine. Mai bine era pana terminam salariul, dupa care imi spuneam ca trebuie sa mai incerc cate un artificiu. Cine stie. Poate a mai scazut si din creditul meu, poate mai apar te miri ce oferte. Oferte ?? Da , am zis bine. Insa nu chiar termenul de oferta este cel mai ,,simpatic,, ci una dintre oportunitatile norocoase de care urma sa am parte in cel mai apropiat timp.

Un completat  in mod uzual, cu care deja ma obisnuisem si deja asteptam refuzul politicos al celor de la banca . Insa mare mi-a fost surpriza cand am fost contactat telefonic de un consilier care imi dadea tot mai multe sperante … era creditul la care vroiam sa ader si eram pe cale sa reusesc afacerea vietii de dupa un alt credit imobiliar care imi tot punea piedici de ani buni.

Intruneam deja conditiiile in ceea ce priveste varsta ( de pana la 70 ani… mai era mult pana atunci, in cazul meu ) , alte credite restante nu existau, asa ca eram destul de eligibil sa ma pricopsesc .

img BT

Cat despre avantajele pe care le stapanea faimoasa idee de creditare ce sa spun ??  Mi se parea normala si usor de aplicat.

[junkie-alert style=”yellow”]

– O dobanda avantajoasa – 9,7% pentru clientii cu virare venituri in conturile BT

– 10,7 % pentru clientii care nu au virare de venituri in conturile BT

– Comisionul de gestiune a creditului este 0 ( fata de cel de administrare al altor banci

– Suma este obtinuta in functie de scoringul in care te incadrezi

– Asigurare de Viata oferita de catre banca

– Usurinta platilor online prin BT 24 Internet Banking [/junkie-alert]

[junkie-button url=”http://bit.ly/1EPAnWW” style=”orange” size=”large” type=”square” target=”_blank”] Informeaza-te si aplica aici… [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.