HomeCotidian

Nelipsita teapa a calatoriilor programate

Like Tweet Pin it Share Share Email

Astazi, Genius Travel. Pana acum ceva timp, vreo luna cred, unul dintre cei mai ”seriosi” de pe piata turismului, atat in Romania cat si peste mari si tari. E prea bine sa mearga totul bine in Romania. Se pare ca unii inca mai cred in vorbele unui stramb, care ne tot injura Sa traim bine!!!

Concurenta pare sa fie cel mai util mar al discordiei pe orice piata din tara. Cel putin pentru unii al caror succese se lasa asteptate. Pe principiul Nici eu nu pot, nici pe altul nu-l las sa poata…Cam asa se lucreaza dezordonat si chinuitor, intr-o tara in care nici nu mai conteaza pe cine spanzuri, numai sa dai inainte… Ori, daca vrei sa rezisti pe piata, cauta sa platesti ceva mai mult decat scoti. O deviza tipic romaneasca. Si in acel moment, oricine aplica metoda tepuirii. Tepe la Stat, tepe populatiei, tepe peste tot.

Sincer, in ceea ce priveste situatia celor de la Genius Travel ( si care nu ma priveste decat din postura unui eventual client) lucrurile par sa fie destul de limpezi. De ce e asa greu sa intelegem care e problema falimentului si a insolventei. Pai in afara faptului ca nu mai sunt bani sau ce ar mai fi, abia mai ajung pentru mici cheltuieli.

Nu mai spun ca sunt cativa oameni care au avut incredere in agentie si acum isi cauta cu disperare dreptatea pentru recuperarea banilor pierduti. Undeva, prin spusele unora de la ANAT, aflu ca acestia chiar le plang de mila celor de la Genius Travel.

Nu e nici o teapa, dar saracii chiar se confrunta cu insolventa…!!

Bai, ne lasi!!! Saracii??? Dar cei care deja visau la vacantele placute de pe continent sau chiar peste!!! Aia or fi niste nebuni care au indraznit sa aiba incredere, right???

Acum vreo jumatate de an, tot isi faceau reclama cu un resort de prin Delta, vacante si plimbari cu barca, etc. Ei bine, unii colegi din breasla turoperatorilor explica unde s-au dus si 150.000 euro, acum un an. Agentia investise intr-un hotel in Delta, cateva barci si alte briz-brizuri, care s-au dovedit a fi un esec. Cel putin asa reiese din afirmatiile unor ”colegi” ai acestora.

Banuiam eu de ce atata tam-tam cu excursiile in Delta. Pentru ca lucrurile sa mearga pana la capat, inca se mai pot procura bilete de pe siteul celor de la GeniusTravel.ro care este functional si inca mai spera sa-si scoata banii de la doritorii de vacante rapide…

genius travel site

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.