HomeSa ne radem

Inca una de la Digi, acolo unde curge numai lapte si miere in spoturi publicitare

Like Tweet Pin it Share Share Email

Lume, lume.. Mare campanie si mocaciune pe la Digi. Vesnicul Digi Mobil, cel de toate zilele, cu care mai toti isi impreuneaza destinele cumulate in convorbiri, smartphone-uri si Date Mobile… Se intampla sa ma aflu in masina, la volan, cand aud la radio o promotie la marele provider.

Promotie care nu poate trece neobservata, nici nu poate lasa indiferent muritorul ce o asculta, facandu-se astfel, partas la actiuni si musamalizari mizerabile din partea anumitor grupuri.

Reduceri cu puncte suplimentare, valorice, in valoare de 300 lei, pentru orice telefon din oferta lor. De fapt, spotul era cam asa. Intreaba unul:

  • -Este adevarat ca pentru orice telefon achizitionat la Digi se ofera 300 lei reducere, cu puncte, bla, bla, bla???
  • – Da. Sigur! raspunde operatorul care pare sa se fi mozolit rau pe la gura numai cu lapte si miere…
  • – Pai si voi ce mai castigati din afacerea asta oameni buni? Intreaba mirat omul nostru…De fapt, omul lor…
  • – Castigam inca un client multumit….!!

Waaaaaiiiii!!! Raspunsul m-a facut sa caut cat mai repede posibil un locsor de parcare, unde sa imi stapanesc rasul si dintr-o data mi-au aparut in fata ochilor figurile mirate si tampe ale lui Celentano si Firicel, carora insist sa le aduc multumiri pentru replicile celebre:

-Bai, esti prost??

-Bai, esti nebun???

celentano-si-firicel-din-las-fierbinti-cuzin-toma

Chiar asa. Bai, suntem prosti? Sau, ma rog…Abia asteptam sa citesc ceva de prin oferta cu pricina. In fine, nu trece mult si accesez ”oferta”…

Suna ceva in genul: hotul fura de la hot…Obligatoriu, se aplica la  fiecare portare din alta retea ( musai), trecere la abonament de nu stiu care, achizitionare de pachet internet, fibra optica si alte alea, ei de-abia atunci te pricopsesti adunate cu suma de 300 lei.

Si smecheria nu se termina aici. Ma uit si ma minunez in oferta de telefoane. Cum ….(scuze de ce am spus in gand acum) sa ai in oferta un Galaxy A3 varianta 2016 la pret de 1550 lei( scuze, 1549 lei), cand mai peste tot il poti gasi la un pret de maxim 1300 lei???

Aaaa!!! Acum incep sa inteleg unde sunt cei 300 lei oferiti clientilor multumiti!!!Mult succes!!!

[junkie-button url=”http://profitshare.ro/l/2899994″ style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Vezi oferta Galaxy A5/2016 [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.