HomeCotidian

Lipsa de grandomania, nu mai facem sucaria

Like Tweet Pin it Share Share Email

Intr-un cuvant, cum s-ar spune, ne-am scurs usor pe noi cu cantarea. Canci cantare pe la nunta ca nu iese cascavalu’, canci spectaculoso cu primaria ca nu haleste covidu’ , distantarea si primaria, canci alea cu imprimeuri audio ca nu-i mai baga nimeni in seama si tot ce le-a mai ramas este doar o jalba in protap la Guvern.

Ce se intampla de fapt? Se intampla faptul ca mai toate acadelele si VIP-urile consacrate din Romania, alea, stiti voi, care apareau mai tot timpul ca si vedete pe la diferite posturi TV, se dau acum de ceasul mortii ca ar muri de foame in lipsa bagarii in seama. Cauza…Covidel!

Adda, Alb Negru, Alessia, Alexia, Ami, Amna, Anda Adam, Andreea Bănică, Antonia, Alex Mladin, Bella Santiago, Bere Gratis, Bogdan Gridan, Bogdan Medvedi, Carla’s Dreams, Cargo, Cezar Guna, Compact, Connect-R, Cristina Vasiu, Dara, Datina, Debu, Delia, Delia Rus, Diana Brescan, Direcția 5, DJ Project, Doddy, Edward Maya, Edward Sanda, Ellianne, EMMA, Etno, Fidas, Florin Ristei, Florian Rus, Friends, Gabriel Huiban, Gipsy Casual, Gloria & Balkan, Gran Error, Holograf, Hevito, Ho-ra, Horia Brenciu, Hvnds, Inna, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Iris – Nelu Dumitrescu, Ionică Moroșanu, Jo, Jerry-Co, Kempes, Lavinia Goste, Lora, Loredana, Marius Zorilă, Manuel Riva, Mark Stam, Matteo, Maximilian, Mellinna, Misha, Misha Miller, Mr. Vik, Narcotic Sound, Olivia Addams, Paula Seling, Puya, Ro-Mania, Roxana Nemeș, Roxen, Ruby, Sasha Lopez, Shift, Sickotoy, Smiley, Sonny Flame, Spike, Sylvia by dj Rynno, Ștefan Bănică, Tavi Clonda, The Motans, Tobi Ibitoye, Trooper, Vama, Viky Red/ Pax, Voltaj, Vunk, wrs, 3 Sud Est, 6teen

Parnaile astea toate, cer ajutoare de stat pentru ca nu le mai da mana sa-si plimbe iahturile, caterincile si fitele prin notorietatea occidentala. Serios? Pai si noi, astia prostii, care am lucrat in sectie, ne mai plangem sau doar stam si va ascultam melodiile, unele de tot rasul, si ne trece? Pai nu te lasa inima bre, Deliooo, sa vinzi the fucking-ul ala de penthouse, sa te simti si tu, mai in largul tau, intr-un apartament cu two rooms? Really!!

Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului

Hai sictir, la tati ca voi…Panaramelor!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.