HomeCotidian

Cum publici corect un anunt in ziare locale

Like Tweet Pin it Share Share Email

Sunt sigur ca multi dintre cei care vor sa-si vanda sau sa cumpere ceva de care mai are sau nu mai are neaparata nevoie, apeleaza la un anume cotidian sau mijloc de publicitate, fie online sau in diferite aparitii ale unor ziare.

Mediapress Advertising, pune la dispozitie diferite modalitati de promovare sau de publicare a diferitelor  anunturi in ziare locale . Locul cel mai important pentru a publica un anunt, este fara nici o indoiala un ziar local. Pentru ca in general, este mult mai la indemana si mai usor de verificat.

Daca ar fi sa iau exemplu orasul meu, Vaslui, atunci as alege pentru a publica anunturi in ziarul Obiectiv . Pentru ca asa cum este denumit, isi respecta pozitia de ”la obiect”…

Ziarul obiectiv este un cotidian de informare si informatie generala ce apare in judetul Vaslui, de luni pana vineri. Ca si date tehnice: se prezinta sub forma unui tabloid, cu 16 pagini si un tiraj de 3.105 exemplare pe editie. Dupa cum spuneam, este un lider de piata in Vaslui.

Anunturile de  Mare publicitate, sunt sub forma de module sau casete de diferite dimensiuni, in functie de formatul ziarului. Pot aparea in culori sau alb negru. In modulele de mare publicitate pentru ziarul Obiectiv, se pot insera sigle, imagini, logo-uri sau diferite formate de text, cu litere ingrosate, majuscule, tabele sau alte forme…

Locuri in care pot apare anunturi de mare publicitate
Locuri in care pot apare anunturi de mare publicitate

Modulele se pot publica fie intr-o pagina unde mai este spatiu disponibil, fie in pagina solicitata expres de client. Aici, este posibil sa apara o taxa suplimentara. Modulele de anunturi se pot publica de catre orice companie sau persoana fizica. De obicei, anuturile de mare publicitate in Obiectiv, se dau spre publicare de catre cei care au accesat fonduri nerambursabile, acesta fiind un criteriu obligatoriu.

Astfel de modele de anunturi sunt create de catre un grafician specializat, in functie de cererea si modelul clientului. Plata se poate face prin SMS , prin posta,transfer bancar sau trezorerie (pentru societati de stat). Clientii din Bucuresti a caror comanda depaseste 180 lei, pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier care se va deplasa gratuit la locuinta acestora.

Anunturile de Mica Publicitate, sunt destul de usor de conceput si sunt disponibile in forma deja mult cunoscuta :

– Alegerea ziarului local

– alegerea categoriei de incadrare a anuntului

– nr de aparitii in ziar

– textul si customizarea lui, calcularea pretului

Astfel de anunturi prezinta eficienta si desfasurarea unor business-uri pe care unii le desfasoara, mai mult sau mai putin, cu succes sau doar pentru simpla promovare…

EXEMPLE  APARITII DE ANUNTURI

anunturi in ziare locale

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.