HomeCotidian

Pe voi ce Fonduri Europene v-ar interesa ?

Like Tweet Pin it Share Share Email

Sincer, ma gandesc de mai mult timp la o idee, poate o fi ea traznita insa eu tot inclin sa cred ca va fi propice unei afaceri dar si a unei placeri. Eu, ca si om de rand, am ca baza de hobby o indeletnicire pe care unii ar putea-o numi bani si timp pierdut aiurea. Dupa parerea mea, complet gresit…Ideea mea , in continuare este principiul sublim pe care l-a adoptat o persoana si un coleg deosebit…

Mie imi place sa pescuiesc. Si cand spun ca pescuiesc, nu inseamna doar sa prind nu’s ce capturi apreciabile ci doar sa prind ceva pestisori. Pescuitul se poate traduce prin timpul de cand ai ajuns pe o balta si pana cand ai plecat. Indiferent de capturi sau nu…Cel putin asta este parerea mea si cine are puterea de a contesta acest lucru, poate decat sa ma contacteze si vom decide asupra acestui lucru impreuna. Eu oricum imi menti parerea!!!

In ultimul timp, merg la pescuit pe o balta care apartine unui prieten bun si caruia tind sa-i multumesc pe aceasta cale ca imi acorda sansa sa pescuiesc, si sa ma lafai exact asa cum imi doresc eu.

Hai sa nu o mai lungesc si sa va plictisesc cu alur’a mea de pescar, si sa va expun in cateva cuvinte cum si-a dobandit acest tovaras fonduri nerambursabile pentru balta de pescuit. Pana acum vreo patru ani, balta apartinea … nimanui, sau a Primariei comunei din care facea parte. Omul meu tocmai iesise la pensie, si pescar fiind, s-a gandit sa isi faca hatarul pe cont propriu. De la a spune pana la a face, era lucru greu. Si-a dat seama ca era destul de greu sa curete o balta care parea un iad si o vagauna plina de stuf.

Omul meu a cautat pe cat posibil de mult ceva finantari. Era clar ca nu putea face asa ceva de unul singur, si nu cu banii pe care ii detinea. Asa ca avea nevoie de ceva ajutor. Cu toate ca nu credea in minuni, a insistat cu tot dinadinsul sa faca o [junkie-button url=”http://www.anunturi-fonduri-europene.ro/fonduri-europene-ziare-nationale.html” style=”grey” size=”small” type=”round” target=”_self”] publicare anunturi pentru proiecte europene in ziar [/junkie-button].

Si omul era hotarat sa stie adevarul. Daca se poate sau nu! Cum putea sa afle? Simplu, doar printr-o foaie de calcul de pe [junkie-button url=”http://www.anunturi-fonduri-europene.ro/anunturi-fonduri-europene-ziarul-adevarul-z5.html” style=”light-blue” size=”small” type=”square” target=”_blank”]  Ziarul Adevarul [/junkie-button]…Asta nu a pus nici o problema, deoarece este simplu sa iti faci o idee despre cum sa iti personalizezi si sa iti calculezi un format de anunt, in care sa poti obtine mult doritele fonduri.

[junkie-alert style=”yellow”] Practic, te confrunti ( la figurat) cu usurinta alegerii unui format de anunt si sigla pentru acesta, modul in care sa apara, solicitarea unei facturi fiscale, scrierea anuntului, cat si in ce perioada sa apara si cam gata.. A, sa nu uitam si de completarea datelor personale pentru factura si contract… Acum chiar ca e gata… [/junkie-alert]

Nu mai discut despre modul de obtinere a fondului, amenajare si alte moduri in care s-au rezolvat toate aceste lucruri. Ideea este ca noi, acum dupa trei ani, pescuim linistiti pe o balta in care ideea de relaxare, pescuit cu satisfactii si timp liber hotarat este la ea acasa.

Si toate acestea datorita unor metode de publicare unor anunturi pentru fonduri europene, datorita unor oportunitati de tip Mediapress Advertising, si prin intermediul carora iti poti face simtita prezenta si spiritul de intreprinzator al unui mod de traire…!!!!

Mai jos cateva fotografii de la tratarea baltii si capturile prezente…

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.