HomeCotidian

Cu toate astea va doresc un Paste Fericit

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nu inteleg care ar fi deznodamantul si ideea de a convinge omenirea ca Isus Hristos nu a dominat ca orainduitor si trimis a lui Dumnezeu, ca Lumina Sfanta nu exista sau ca Maria Magdalena nu ar fi avut un copil cu Mantuitorul nostru. Sincer, nu cred decat in mine, in credinta si oranduirea mea de crestin-ortodox, menire pe care o mostenesc si dupa care ma voi ghida pana la sfarsit.

Citesc sute de articole, sute de mituri si dezlegari, insa eu ma axez pe singura povata dobandita din neam, de la bunici si parinti, cum ca singurul meu Dumnezeu este fiinta, cu mine si credinta. Multi incearca sa descopere mituri despre Isus, Inviere, Nastere si Mantuire.

Intr-un articol al ziarului Adevarul gasesc un post despre Lumina Invierii. Acesta se  numea ,, Cum am fost mintiti despre lumina invierii,, Stiu, zic ! Intr-adevar, ati fost mintiti. Toti acei care scrieti si credeti in astfel de articole. Nicaieri nu scrie vechea povata binecunoscuta de altii” Crede si nu cerceta”. Insa nimeni nu te obliga sa categorisesti un om dupa simpla aparenta.

Una peste alta, Dumnezeu este singurul in care te poti increde si caruia i te poti plange atunci cand ultima speranta ti se frange. Cu toate astea, tin sa urez tuturor oamenilor de pe pamant, buni sau rai, atei sau credinciosi si suflet maret, Un Paste Fericit, o Lumina a Invierii cat mai cuprinzatoare de speranta si implinire sufleteasca…

Hristos a Inviat !!!

Hristos-A-Inviat

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.