HomeTech Media

Motoare electrice de calitate de la BMES

Like Tweet Pin it Share Share Email

In primul rand, ce este si ce poate face un motor electric. Ei bine, in unele aplicatii industriale sau servicii de ajustari, taieri, prelucrari, este neaparata nevoie de acest utilaj, motorul electric. Dupa natura si puterea lo, acestea pot fi:

  • motoare electrice monofazate
  • motoare electrice cu frana
  • motoare electrice cu doua turatii
  • motoare electrice antiex
  • motoare electrice speciale
  • motoare electrice curent continuu

 

Daca ar fi sa alegem un motor cu doua turatii, ar trebui sa aflam cate ceva despre caracteristici, modele, optiuni. Pe https://www.bmes.ro/ doritorii pot gasi aproape toate informatiile de care au nevoie pentru aceste ipuri de motoare.

[junkie-alert style=”grey”] Obiectivul nostru este sa oferim motoare electrice de calitate, pentru toate tipurile de aplicatii industriale, precum si cele mai bune servicii [/junkie-alert]

In alta ordine de idei, motoarele electrice au in constructia standard o carcasa de aluminiu pana la un gabarit de 132 si carcasa de fonta la un gabarit de 160. Sunt executate standard cu clasa de izolatie f si protectie la praf si umiditate IP55.

De la gabaritul de 160, motoarele cu doua turatii vin dotate standard cu termistori in bobinaj. Aceste motoare mai pot avea si caracteristici optionale:

  • se pot executa si motoare cu gabarite mai mari decat cele prevazute in tabel,
  • se pot adauga si clase de izolatii H sau protectii ma superioare IP56, Ip65, IP66
  • se pot executa si cu alte puteri decat cele prezentate
  • cu turatii mai mici sau se mai pot dota cu senzori de temperatura PT100 in bobinaj sau lagare cu rulmenti

Pe BMES.ro se mai pot furniza la cerere si motoare cu doua turatii dotate cu frana, sau alimentarea franei separat.Optional, motoarele mai pot fi dotate si cu termistori PTC in bobinaj, rezistente anticondens la interior, senzori de temperatura sau o protectie suplimentara la umiditate, IP56.

Avand in vedere multitudinea de aplicatii care pot fi actionate prin intermediul motoarelor electrice, personalul de pe bmes.ro va poate ajuta si oferi consiliere in alegerea oricarui model sau putere care sa se potriveasca afacerii dumneavoastra. Motoarele sunt destinate asa cum am spus mai sus, aplicatiilor industriale, motiv pentru care colaborarea se bazeaza doar in cazul societatilor, nicidecum pentru aplicatii tip hobby sau uz casnic.

Stocul de motoare electrice este destul de variat, trifazate, atat standard cat si speciale. Deasemenea, pe stoc mai puteti gasi si piese de schimb originale, accesorii precum placi de borne, ventilatoare, scuturi, flanse, termistori sau solutii de etansare.

Un alt factor care influenteaza buna functionare si colaborare este departamentul de service din cadrul societatii, pentru motoare cu rotor in scurtcircuit, pompe si ventilatoare, bobinaje si prelucrari mecanice. Reparatii la orice motor trifazat achizitionat de pe BMES.ro, fie ca este in garantie sau postgarantie.

Astfel, societatea are distribuitori in toata tara, ori in functie de caz, persoane autorizate care se pot deplasa la locul instalatiilor pentru evaluare, echivalare pentru orice motor electric vechi ce ar trebui inlocuit.

Lucram numai cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana, incercam sa tinem un stoc cat mai mare astfel incat sa acoperim o gama larga de motoare livrabile imediat din stoc, avem implementata o mica productie pentru motoare speciale astfel incat ca si motoarele speciale sa se poata livra repede, si avem unitate de service la sediul nostru, ce include bobinaj si prelucarari mecanice si banc de probe serie

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.