HomeSa ne radem

Hackereala Tronurilor

Like Tweet Pin it Share Share Email

Se pare ca unde le merge mai bine unora, cu atat mai mult se dezvolta si tinta altora. In speta, hackerii care s-au pricopsit cu datele gloriosului serial HBO, Game of Thrones (Urzeala Tronurilor). De fapt, cateva dintre fisierele importante, episoade care urmau sa fie difuzate (nedifuzate pana acum), documente, scenarii si alte date importante care ar putea compromite cumva activitatile gigantului program tv.

Importante si compromitatoare tocmai datorita faptului ca acestia au incercat sa cumpere ”intimitatile” furate si le-au propus baietilor destepti o suma de 250 000 dolari, fata de cateva milioane cat cereau acestia initial. Suma se dorea in monede bitcoin, fara a avea contact cu bancile sau alte entitati prin care banii s-ar fi putut urmari chiar peste tot si de catre toti..

Cu toate acestea, pana acum, nu s-ar fi facut nici o tranzactie, fapt pentru care hackerii au postat adrese de email, numere de telefon, date sensibile care apartin actorilor din Game Of Thrones, conform publicatiei The Verge.com

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.