HomeFoto Device

Videograf profesionist pentru evenimente de neuitat

Like Tweet Pin it Share Share Email

Am ajuns la concluzia ca atunci cand avem pe mana un aparat foto sau o camera video, incepem sa cochetam majoritatea cu fenomenul de ”fotograf”.. Fie DSLR, mirorrless sau o camera video mai profesionala, ne si intindem pana sus, inainte de a invata cateva din miscarile naturale si eficiente pentru folosire.

Bine, asta ca si o paranteza despre esecurile unora in urma unor fotografii sau filmari la diferite evenimente. Chiar si singur iti poti da seama ca nu te prea poti baga in bransa fara sa ai oarece experienta, idei, tehnica si alte gadgeturi ce pot ajuta in desfasurarea cat mai propice a ideilor propuse.

In tot acest timp, nu ne ramane noua, amatorilor, decat sa ne resemnam si sa ramanem doar la stadiul de fotograf de familie… Bine, asta daca nu ne incapatanam si purcedem usor spre cursuri si drumul firesc al invatarii pentru bransa fotografilor si video-profesionistilor…

In alta ordine de idei, pentru cei interesati de gasirea unor profesionisti pentru filmari evenimente, as putea recomanda videografi din cadrul MadVideo.ro, locul in care profesionalismul isi confrunta experiente, portofolii si reusite.

Pentru cei care isi doresc intr-adevar ca evenimentul lor de nunta sa faca parte indelungata din viata lor, ii sfatuiesc sa rasfoiasca cate putin prin portofoliile videografilor de pe MadVideo.ro. Pentru ca doar asa iti poti face o idee despre experienta si modul de lucru al unui videograf profesionist pentru evenimente de neuitat.

Insa daca tot dorim sa angajam un videograf pentru nunta, ar trebui sa ne facem cateva idei si planuri. Spre exemplu,

-sa ne alocam un buget,

-sa urmarim posibile portofolii

-sa ne pregatim de un ”interviu” cu cameramanul.

Practic acestea sunt chestii esentiale si normale, zic eu. Bineinteles, intrebarile nu vor fi altele decat cele cu privire la data evenimentului( daca este liber), bugetul si durata filmarii, modalitati de editare si compozitie.

Intrebarile despre buget sunt poate cele mai sensibile. Insa nu strica, daca atunci cand avem un buget mai redus, sa intrebam ce implica acesta si in ce idei ne-am incadra. Nu se stie niciodata.

In alta ordine de idei, consider si imi mentin argumentele pe linia experientei si tehnicii de actualitate. Dupa cum spuneam mai sus, cei de pe MadVideo.ro au acoperire chiar si pe Europa, vizand cele mai inalte standarde de lucru. Un ochi aruncat peste portofoliile videografilor de aici, ar putea incununa cu succes evenimentul pe care sa-l privim cu emotii, ani la rand, in materiale video de calitate…

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.