HomeFoto Device

Idei ordonate pentru fotografii reusite

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cand esti prins intr-o oarecare activitate sociala, primarul instinct este de a capta cat mai atent si rapid actiunea desfasurata. Asa suntem noi, pamantenii… Cat mai grijulii, sa nu care cumva sa ne scape minimul de senzatie. Si toate acestea, prin minunatul obiectiv al aparatului foto sau al unui telefon, in functie de situatia impusa.

Fie ca suntem in pas vioi spre serviciu, in drumul spre marea vacanta ori pur si simplu la o plimbare prin parc, multe dintre etape pot fi imortalizate in mod cat mai placut si util uneori. De ce spun util? Din mai multe puncte de vedere si principii…

Util mi se pare atunci cand vrei sa ”ingheti” un eveniment, pe care sa il retraiesti cu drag oricand. Prin fotografie si video, poti oricand sa-ti amintesti lucrurile frumoase si sentimentale a perioadelor din viata. Botezul, onomastica, nunta sau orice aniversare, pot fi relatate prin fotografie, pastrand vie clipele si etapele de care te poti bucura mereu.

Sincer, cand vorbesc despre fotografia de botez, ma gandesc involuntar la acea performanta cu care fotograful va reusi sa-si satisfaca clientela, oamenii care cu incredere deplina, au apelat la serviciile sale. Pana la urma, pasiunea si experienta fac casa comuna, right?

Unul dintre cele mai importante valori ale fotografului, este fara indoiala, recuzita si experienta. Daca as cauta un fotograf ”iscusit”, cu siguranta ma voi interesa intens despre veleitatile si portofoliul acestuia. Personal, ideile de imagini la evenimente, sunt cele mai atractive si intuitive. Fotografiile de botez, sunt printre cele mai emotionante si pot avea valori sentimentale inestimabile.

Asa ca in planul de a activa ca si fotograf la un botez, include in primul rand punctualitate, aparatura foto cat mai dedicata ( eventual si rezerva), rabdare si incredere.Insa nu doar botezul ci si nunta poate fi un subiect la fel de bine discutat in aria unui fotograf. Pana la urma, toate se imbina cat mai placut si imaginile par cea mai placuta ”isprava” de dupa.

Din curiozitate, am aruncat si eu o privire la cateva fotografii, parte din cele prezentate ,mai sus si am ramas placut surprins la detaliile si profesionalismul unor fotografi consacrati. Indeosebi, mi-a atras atentia cateva din albumele de fotografii ale lui Ciprian Lupan, unul dintre cei care surprind cat mai atent detaliile din cadrul unor evenimente si nu numai.

In prezent, isi desfasoara activitatea atat in Romania cat si in Franta, parcurgand cu succes etapele dezvoltarii in fotografie, adaugand cat mai multe reusite la stadiul de fotograf profesionist…

Pentru mine, fiecare ședință foto este o călătorie: o călătorie a protagoniștilor și viziunea mea fotografică despre desfășurarea călătoriei lor. Îmi încurajez clienții să fie ei înșiși, să zâmbească mult, să se bucure de clipele pe care le trăiesc. Pentru că, în fond, fotografiile sunt dovada vizuală a tuturor clipelor și momentelor importante pe care le trăiesc.

Ciprian Lupan,

Bineinteles, ca ar fi multe detalii care pot pune in valoare atitudinea unui fotograf, insa cred ca Ciprian nu mai are nevoie de acestea.

[junkie-button url=”http://ciprian-lupan.ro/” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Pentru mai multe fotografii intrati pe www.ciprian-lupan.ro [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.