HomeCotidian

Aurul pe care mi l-a daruit, il amanetez sa ii salvez viata!

Like Tweet Pin it Share Share Email

In timp ce doctorul imi explica pe inteles cat de grava este starea lui revedeam scena de la cununia religioasa, cand el imi punea verigheta pe deget, apoi juramantul nostru in fata tuturor martorilor:„La bine si la rau, pana cand moartea ne va desparti!”

Parca ieri ascultam stirea aceea de la televizor, nestiind ca imi arata cum sa procedez. Sotia unui mare fotbalist a stiut ca are cancer, dar nu i-a spus, sa il protejeze si el a aflat abia in spitalul din Viena inainte de operatie. Acum noi eram incercati.

Eram hotarata sa lupt ca o tigroaica pentru viata lui si el sa afle totul inainte de operatie ca verdictul sa nu-l bulverseze. Luasem totul asupra mea: rezervarea biletelor de avion, trimiterea catre spitalul din Austria, acoperirea costurilor din strainatate.

Calculasem fiecare miscare atat de bine, cum calculeaza un gimnast toti pasii unei sarituri ca sa o execute perfect si sa ia nota 10!
De unde luam banii? Dar de ce exista servicii amanet aur oferite de una dintre cele mai oneste Case de Amanet din tara, de Casa-Amanet.com?
Nu ca sa ajute oameni aflati in situatie limita ca noi? In caseta cu bijuterii aveam verigheta, pe care o scosesem deja de pe deget spunandu-i ca ma strange ingrozitor, ca sa nu ma suspecteze, lantisorul primit de la parinti la majorat, inelul de logodna si cercei desperecheati si fragmente de lantisoare rupte.

Aveam in casa o adevarata avere si binecuvantam faptul ca ea exista sa ne ajute sa achitam totul, el sa se faca bine si sa tragem impreuna de toate greutatile ca si pana atunci. Este unul dintre cei mai intelegatori barbati din lume. Daca ma vede suparata sau plangand face orice sa ma inveseleasca. Cand am racit ingrozitor, a plecat din casa la miezul noptii sa imi aduca tratament.
Da, sunt sigura ca voi avea bani de spitalizare, fiindca am folosit calculatorul online, stiu exact cat voi primi pentru bijuteriile mele din aur si leii i-am transformat deja in euro sa vad cum stam.

Nicaieri nu as primi pe loc atat de multi bani ca de la amanet si nimeni nu mi-ar cumpara o data aproape un kilogram de aur de 24 de karate.
Imi place ca nu trebuie sa ies de mii de ori din casa, sa-i dau de banuit. Ma voi duce numai in ziua in care se face schimbul pe schimb: ma duc cu aurul si plec cu banii schimbati deja in euro.

De ce nu i-am spus adevarul?-Nu vreau sa stie ca are o boala atat de grava, fiindca asta l-ar pune pe ganduri. Am ales sa ma framant singura pentru amandoi.
-S-ar supara sa stie ca am amanetat aurul pentru el sau chiar daca nu mi-ar arata acest lucru, fiindca este asa de delicat, incat nu-mi contesta nicio decizie, stiu sigur ca ar fi mahnit si nu mi-as dori asta…

Amanetez aurul sa il salvez pe cel care mi l-a daruit si care este cel mai important om din lume pentru mine fiindca mi-a daruit aurul iubirii!
Viata unui om valoreaza mult mai mult decat tot aurul din lume!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.