HomeCotidian

Daruire si impliniri pentru viata

Like Tweet Pin it Share Share Email

Ma simt de multe ori un neajutorat si neputincios atunci cand diferite cazuri umanitare isi fac simtita prezenta in apropierea mea sau a prietenilor mei. Fie bloggeri, fie cunostinte sau pur si simplu oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata.  Cred ca toti suferim de ,, sensibilitate ,, si respect in primul rand , atunci cand ne dam seama cat de greu trec printr-o lupta cu boala, cu saracia sau singuratatea,  fie ei copii , tineri sau  batrani.

Sigur ca toti am vrea sa aducem cumva un aport asupra rezolvarii problemelor. Insa de multe ori, nu se reuseste decat amanarea sau prelungirea agoniei .

Un caz care mi-a atras atentia este cel al Oanei .

[junkie-alert style=”grey”] Oana Livadariu

Oana Livadariu are 34 ani si este urmarita de un cosmar frecvent. Sa nu moara la varsta asta. Intr-o seara, dupa niste convulsii , a fost dusa la spital unde medicii i-au descoperit o tumora pe creier de marimea unei portocale.

In 2010 a fost operata la spitalul Bagdasar , urmand o radioterapie la Berlin. S-ar fi parut ca totul va fi bine. Insa dupa trei ani jumate, boala a recidivat . Tratament, citostatice si din nou siguranta ca va fi bine.

Insa viata pare sa-i joace feste din nou. O noua recidiva in urma careia a ajuns la spital fara cunostinta. Deja tumora se transformase intr-o multime de celule agresive , raspandite printre cele sanatoase.

Lucrul cel mai bun este ca se poate opera  Canada la Montreal Neurological Institute and Hospital, printr-o tehnica numita fluorescence-guided resection of brain tumors. Obstacolul il reprezinta suma de 100 000 euro necesari operatiei .RMN Oana Livadariu

[/junkie-alert]

Sunt convins ca unii ar spune : Ei si ? Altii au probleme si mai grave !!

Este destul de corect si confirm. Insa putem cu siguranta sa-i ajutam pe toti daca am colabora si ne-am implica , asa, doar sa facem cunoscut cazul. Se spune ca orice om are Ingerul sau pazitor . Haideti sa il gasim si pe al Oanei si sa-l aducem inapoi…

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Conturile in care pot fi donati bani pentru Oana „]

Oana Livadariu:

Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei

LEI – RO34 RZBR 0000 0600 0834 2460

EURO – RO05 RZBR 0000 0600 1532 2908

CONT PAY-PAL: dearwanna@yahoo.com [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.