HomeTech Media

Imbunatateste-ti traiul din propria locuinta cu ventilatia cu recuperare de caldura

Like Tweet Pin it Share Share Email

Stiai ca petreci aproximativ 90% din viata ta in interior? Aici vorbesc despre propria locuinta, locul de munca si oricare alt spatiu inchis prin care te plimbi. Procentul este alarmant de mare daca te gandesti ca aerul pe care il respiri in aceste medii nu este dintre cel mai calitativ.

Astazi vreau sa vorbim despre cum poti imbunatati calitatea aerului pe care il respiri. Un recuperator de caldura este o alegere optima in acest sens din mai multe puncte de vedere. Vin si cu o recomandare de magazin online de care poti achizitiona un astfel de sistem. Este vorba despre Altecovent despre care vom vorbi mai multe in randurile ce urmeaza.

Pastrezi toata caldura din interior, in timp ce aerul este purificat!

Un recuperator de caldura este o alegere inteleapta in special acum, pe perioada sezonului rece. Acesta functioneaza dupa un principiu extrem de simplu: aerul rece ce patrunde in locuinta ta este incalzit cu ajutorul schimbatorului de caldura. Asta inseamna ca nimic din ce este benefic pentru tine nu se schimba, ci doar se conserva.

Asadar, nu mai trebuie sa deschizi ferestrele pentru a aerisi locuinta. Un recuperator de caldura poate face mai mult decat se intampla in cele 5 minute in care tii geamurile deschise. Practic functioneaza continuu pentru ca aerul pe care tu il respiri in propria locuinta sa fie mai calitativ ca oricand. Mai multe detalii in acest sens in cadrul site-ului oficial al celor de la Altecovent – ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Tot ce trebuie sa stii despre ventilatia cu recuperare de caldura

Dupa cum am enuntat si anterior, un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura elimina pierderile de caldura de atunci cand deschizi ferestrele. Totodata, mentine cantitatea de dioxid de carbon din locuinta ta la o valoare de sub 1000 ppm.

Stiati ca exista o multime de situatii in care aerul din interiorul locuintei este de 100 de ori mai poluat decat cel din exterior? Acest lucru este valabil cu preponderenta in locuintele in care aerisirea nu este realizata zilnic. De ce sa te mai preocupi de acest lucru? Lasa sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura sa se ocupa de aerisirea eficienta in locul tau.

Gratie constructiei sale, un astfel de sistem elimina polenul, praful, dar si alte elemente populante.

Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura gasesti in cadrul site-ului celor de la Altecovent – ventilatiecurecuperarecaldura.ro. Tot acolo gasesti informatii cu privire la beneficiile cu care un astfel de sistem vine la pachet.

Iti las aici datele de contact ale personalului:

[junkie-alert style=”grey”] Corund, Nr. 836, Judetul Harghita

-753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro [/junkie-alert]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.