HomeLook organizat

Eleganta poate sta intr-o camasa potrivita cu tinuta ta

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cand vine vorba de eleganta, stil, sarm si alte giumbuslucuri care sa atraga atentia, sunt oarecum mai invaluit in ceata. Nu ca as fi vreun nevolnic care sa nu gandeasca la modul chic de echipare, dar ma impiedic uneori in cele modisme.

Imi place sa port simplitati, ceva cu care sa ma echipez rapid, sa ma simt in largul meu fara sa fiu fortat sa adaug complicatii in imbracaminte. Pentru mine, stilul epic cu tricou, blugi si adidasi este marea mea iubire si arta. Bine, nu ratez nicicum stilul casual, care de ce sa nu recunoastem, este parte a celui ”compus” de mine mai devreme…

In unele cazuri sau mai bine spus, am inceput sa mai combin una, alta! Cand spun ca mai combin, tot la intolit ma refer si anume ca mai insist sa fac shopping si de pe altceva decat consacratele magazine fizice sau online. Daca vei cauta, vei gasi si altceva decat te astepti. Pentru mine, Neer a fost o mare surpriza din punct de vedere a articolelor existente. Si nu doar pentru barbati ci si pentru femei, incepand de la tinute pana la cele mai simple accesorii…

Am gasit aceste camasi barbati cumva mai diferite si mai altfel decat ce stiam eu pana la un anumit nivel. Conteaza foarte mult pentru mine materialul din care este conceput un articol vestimentar, asa ca ma uit atent cand achizitionez cate ceva. Panza sau bumbacul, sunt unele din cele obligatorii, mai ales cand vine vorba de a fi purtate vara cand tot ce iti doresti este sa te simti confortabil si liber in camasa ta!!

Daca totusi consideri ca ai un eveniment si stilul de mai sus nu face obiectul acestuia, poti insista pe Neer Camasi Barbati pentru a alege stilul caracteristic,  cu care sa poti face fata situatiei date. Poate o distractie, o prima intalnire, o iesire la terasa sau o banala plimbare. Pentru cei ce sunt genul, bineinteles, daca accesorizarea se face complet, cu pantalon, curea, ceas, etc!!

Bine, nu mai incape vorba ca pentru toate aceste stiluri de imbracaminte nu trebuie omisa nici incaltamintea, care la fel, trebuie adoptata in functie de stil, casual sau simplu, culoare, model al celorlalte accesorii. Intr-un cuvant, tot ce conteaza este sa fim putin atenti la caracteristicile trendului sau conceptului cu care ne confruntam atunci cand vrem sa iesim in evidenta, fie ca e o intalnire, fie acea plimbare sau iesire cu prieteni, familie, etc!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.