HomeEvent

Noutati in familia Telekom

Like Tweet Pin it Share Share Email

Incepand de astazi, 13 Septembrie , abonatii serviciilor Cosmote si Romtelecom vor face parte din familia brandului Telekom , schimbandu-si astfel si denumirile . Telekom Romania Comunications si Telekom Romania Mobile Comunications , vor face parte integranta din Telekom Romania .

Practic, ce aduce mai nou Telekom ? Un nou concept de one stop shop . Consumatorii vor beneficia de servicii integrate de comunicatii , acces la conexiuni broadband mobile si fixe , divertisment TV .

Prin intermediul celor doi operatori, brandul va acoperi servicii de comunicatii, voce si mobile 3G si 4G , televiziune si IPTV  precum si solutii IT&C pentru clientii din mediul de business.

telekom romania

[junkie-alert style=”grey”]

  • Cel mai ieftin abonament de telefonie mobila va fi de 9,95 euro si va include minute si SMS-uri nelimitate in retea , 200 minute /SMS-uri nationale si minute internationale catre fix si 200 MB pentru traficul de net .
  • Abonatii mai pot opta pentru Nelimitat Date M care include acelasi numar de minute nelimitate in retea, nationale si internationale insa schimba conexiunea de trafic la 4G si contine 750 MB trafic. Cost = 14,95 Euro
  • Nelimitat XXL este cel mai scump abonament – Minute si SMS nelimitate in retea , 400 minute nationale si internationale,400 SMS internationale catre mobil , 400 min roaming, 5 GB trafic , 400 MB net in roaming = 49,95 euro. [/junkie-alert]

Grupul german Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si detine cca 229.000 angajati la nivel mondial.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.