HomeCotidian

Ascunzisurile RDS & RCS

Like Tweet Pin it Share Share Email

Daca pana acum toata lumea era in extaz cu noile abonamente si oferte de top al operatorilor din piata de cablu TV, telefonie si internet , ei bine , de pare ca lucrurile nu sunt chiar asa de pink cum am crede noi sau cum ar vrea dansii sa credem . Unele lucruri sunt frumoase, ieftine si de folos. Ce mai, maine, poimaine te trezesti fara cablu , fara programe TV , sau cu programele preferate la plata separata.

Asa s-au jucat acum un timp cu grila de programe, tinand cont ca detineam personal , cel mai extra-mega- plus abonament. Am zis sa fie acolo, un HBO , un documentar, un sport… Dupa vreo cativa ani , ma trezezc ca unele dintre programe au disparut din grila sau nu mai eram eligibil sa vizionez acest canal. Sincer, nu ca ar fi fost o mare problema, dar daca il aveam de la inceput, ma gandesc ca facea parte din ceea ce platisem pana atunci , din dreptul pe care il detineam prin tipul de abonament. Sau macar sa fi fost anuntat, instiintat in vreun fel. De unde!!!

Cu stupoare , aflu de la cei in masura sa-mi raspunda ca daca imi vreau inapoi acele programe, trebuie sa platesc suplimentar , fiecare canal in parte. Serios ???

Se mai rasufla cate unul si mai apare cate o chichita ascunsa al celor de la RCS & RDS .  Spre exemplu, in unele regiuni ale tarii  (nu stiu de ce numai in unele regiuni ) operatorul decide sa ofere clientilor la prelungirea abonamentelor, diferite ,, incurajari,, constand in TV LED-uri  LG , Samsung si tablete . Bineinteles , toate acestea fiind doar un sistem de rate , cu un sistem de avans si posibilitatea achitarii in 24 luni  . Oricum, cine a prins oferta, trebuie astepte un timp indelungat pana sa isi primeasca mult ravnitul gadget.

Parerea mea este ca reclamele la abonamentele de telefonie mobila al DIGI si orasul Belgravistan ,  sunt inspirate din viata tumultoasa a liderilor companiei … Nu credeti ??

belgravistan

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.