HomeCotidian

Produsele de curatenie din topul Clinit

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nu stiu cati dintre voi ati intrat prin diferite obiective, baruri, sali sau incinte sanitare. Insa eu, am de fiecare data un mic repuls pentru aceste incinte. Bine, aveam cateodata cand aveam ocazia sa patrund intr-o oarecare bomba la ”o cafea” sau mai stiu eu ce prilej de discutii cu oarece prieteni.

Inevitabil, aparea si acel moment cand trebuia sa merg la baie, sa caut ceva de sters pe maini sau sa ma spal. Chiar si asa, uneori nici nu prea gaseam o chiuveta.

In fine, de la un timp, am ajuns sa ma cam conving de placutele surprize pe care le ofera chiar si cele mai mici bodegi. Raman surprins de fiecare data de dotarile cele mai uzuale cu care se pot pricopsi ”stapanii” daca vor sa isi satisfaca clientela pana la capat.

Gasesc cu surprindere mai peste tot diferite dozatoare de sapun, detergenti din cei mai speciali si uscatoarele de maini. Stiti voi, acele uscatoare la care ne face deosebita placere sa ne uscam, si sa ne tinem mainile ceva timp sub acestea. Cele mai multe dintre aceste accesorii sanitare de curatenie se pot gasi pe www.clinit.ro, cu o sumedenie de oferte.

Chiar si atunci cand am ”ratacit” prin cateva hoteluri sau pensiuni, in concedii sau excursii, am gasit sampon hotelier sau sapun destinat acelui tip de incinta. Spre surprinderea mea, am gasit uneori chiar si pieptene in recuzita obiectelor sanitare din pensiuni. Si chiar acel tip de piptene de tip Botanika pe care l-am gasit deseori pe siteul www.clinit.ro.

Cel mai important lucru pentru mine si familia mea, atunci cand calatorim si ajungem in diferite locuri de cazare, este acela sa simt aerul proaspat de curatenie. Sa simt acel miros de dezinfectant pentru a fi sigur ca doar asa pot avea incredere in acele locatii. Stiu asta, deoarece acasa, asa ceva folosim si noi la curatenie, si anume CIF, detergent dezinfectant..

[junkie-alert style=”yellow”]

Curata si dezinfecteaza intr-un singur pas toate suprafetele din productia alimentara, functioneaza optim in toate conditiile de duritate a apei,

Utilizare: curatarea si dezinfectarea prin pulverizare-stergere:

1. Dozati 10 ml de Cif Professional Detergent Dezinfectant 2in1 Concentrat intr-un facon pulverizator de 750 ml, umplut cu apa,

2. indepartati excesul de murdarie de pe suprafata,

3. Pulverizati pe suprafata care trebuie curatata,

4. Lasati sa actioneze timp de 5 minute si stergeti suprafata,

5. Clatiti foarte bine cu apa curata suprafetele cu contact cu alimentele, cum ar fi placile de taiere, si lasati sa se usuce, solutia preparata in flaconul pulverizator va activa timp de 7 zile, clatiti si uscati flaconul inainte de a-l reumple,

Curatarea si dezinfectarea generala:

1. Utilizati la o concentratie de 60 ml in 6 L de apa calda,

2. Indepartati excesul de murdarie de pe suprafata,

3. Aplicati solutia cu o laveta sau cu o perie,

4. Lasati sa actioneze timp de 5 minute si stergeti suprafata,

5. Clatiti foarte bine cu apa curata suprafetele cu contact alimentar, precum placile de taiere, si lasati sa se usuce,

Aspect: lichid limpede violet, 

Ambalare: canistra 5 litri

[/junkie-alert]

Ca sa fie toate pana la capat, cei de la Clinit.ro, ofera servicii profesionale chiar si in ingrijirea covoarelor, tapiteriilor si mochetelor.

Bineinteles, cu acei detergenti profesionali despre care vorbeam ceva mai sus, si care cu siguranta vor pastra integritatea covoarelor sau tapiteriilor. Pentru a beneficia de astfel de servicii, nu trebuie decat sa te inregistrezi pe site in sectiunea de client. Astfel vei putea profita de reduceri, puncte de recompensa si intaietate in livrarea comenzilor.

 

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.