HomeCotidian

Numai sa nu-ti trebuiasca ceva de la Donald

Like Tweet Pin it Share Share Email

Dupa cum sper ca ati aflat, domnul Donald T, marele president al USA, a facut una dintre cele mai ”pontificate” si europene vizite ale sale. La Vatican, unde, dupa cum sustin unele editoriale, au discutat ”printre altele” despre imigratii, vanzarile de armament, pedeapsa cu moartea sau avorturi.

Mda, numai teme importante de dezbatut intre cei doi. Bine, unul cred ca era contra si unul pro…Dupa cateva discutii avute in privat, acestia s-au apucat sa-si faca diferite complimente si cadouri. Papa cu Non-violenta – Un tip al politicii pentru Pace, altul plusand cu editii principes despre uciderea liderului drepturilor civile Martin Luther King… Unul cu o statueta, celalalt, americanul nebun, cu un argument si cireasa de pe tort, marcant parca pentru tot neamul papal de la Vatican:

[junkie-alert style=”red”] –Va ,multumesc, si daca va pot ajuta cu ceva, sa-mi spuneti!!! [/junkie-alert]

Yessss!!! Doar unul este Domnul Dumnezeu si altul Domnul Trump!!! Sau!!!! Nici nu mai stii cum sa intelegi. In fine, treaba este ca Suveranul Pontif si-a vazut de treaba lui, a recationat ca un om normal si sigur a apelat in rugaciune cu ”Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune si ce face”… Fereasca Domnul sa-ti trebuiasca ceva de la Trump…

Amin!!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.