HomeCotidian

Jocul la Loterie, intre distractie si necesitate

Like Tweet Pin it Share Share Email

Tot mai multi dintre noi, se ”arunca” daca pot sa folosesc termenul, in cele mai negre idei de a se pricopsi, ajungand uneori la diferite regrese si esecuri ale vietii. Personal, am un principiu pe care ma axez. Toate oportunitatile de imbogatire rapida, ideile de jocuri prin care sa fii categorisit drept impatimit si obsedat, sunt cele mai frecvente greseli cu care se confrunta multi dintre oamenii slabi.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, jocurile ar fi ultima alegere prin care mi-as dori sa fac bani. Bine, sunt jucatori care viseaza la Marele Castig, sunt jucatori care se resemneaza la timp si acei jucatori cerebrali, care stiu sa joace de placere si sa se opreasca la timp.

Insa nu despre asta este vorba aici, ci despre ce oportunitati de castiguri, jocuri mai ”ortodoxe” am putea spune, care sa nu necesite bani multi( in functie de tipul jocului folosit) si din care sa ai cat mai multe oportunitati.

Unul dintre acestea este fara indoiala loto 6 din 49, jocul cu care  ne-am obisnuit, de care ne folosim cat mai util, frumos si decent. Nu cred ca vreunul din cei care au jucat pana acum, au fost cei care sa nu fi prins macar trei dintre cele sase numere, care sa nu fi avut macar odata satisfactia de a-si incasa macar banii care i-au investit in biletul cumparat.

Poate nu la 6 din 49. Insa pe langa joc, mai sunt inca alte cateva jocuri, care cu siguranta au facut fericiti(sau nu, dupa caz) multi romani. Ca si noutate in acest joc, pe loto romania, exista posibilitatea ca orice jucator sa-si compuna si sa-si joace biletele online.

Practic, nimic nu este mai strain aici, online, decat ca si atunci cand mergi in magazinul fizic. Tot ce trebuie sa faci, este sa te inregistrezi, sa-ti compui biletul online, sa-ti alegi numerele, in functie de cate vrei sa joci si ce fel de bilet. Astfel, pretul biletului se va modifica odata cu complicitatea variantelor. In acest fel, vei putea sa beneficiezi de timp liber, de un drum pana la agentia Loto si bineinteles, cu mult noroc de castiguri mai substantiale.

Bineinteles ca nu este singurul joc disponibil pe site. Pe langa cele de loterie romanesti, mai sunt si cele din SUA, Anglia, aceleasi loterii care se pot accesa, dupa caz, in functie de bonusul si banii oferiti.Pana la urma, vorba ca ”Viata e o loterie” pare sa prinda din ce in ce mai mult, asa ca de ce sa nu aplicam la adevarata loterie, unde cine stie, poate vreodata, unii isi vor gasi norocul, oferindu-si o noua sansa mai buna fata de cea modesta de dinainte.

Parerea mea este ca nu strica sa aruncati o privire peste site si de ce nu, mult noroc daca ajungeti cu adevarat la joc.

bile-loto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.