HomeCotidian

Suntem prosti si nu stim sa stam la coada

Like Tweet Pin it Share Share Email

Pai ori nu stim sa ne descurcam in viata, ori nu mai suntem atat de jmecheri. Din cate se tot vehiculeaza pe miraculosul social, observ ca acolitii marelui nea Calin, isi tot dau din prispa-n prispa si cauta cu tot dinadinsul sa il scoata basma curata dupa gafa de zilele trecute.

Aaaa!!! Care gafa? Aia cu permisul. Cea in care a lasat in lumina muteniei vreo ‘mie de prosti ce stateau linistiti la coada sa-si reinoiasca niscaiva permise auto. Deh, asa ne-am invatat noi, romanii, cu cozile, ce sa-i faci!!!Insa parca treburile astea mai mergeau intr-un secol trecut. Sau nu? Mai merge si acum???

Mda…Pe nea Calin, file din Perverse, pare sa il doara exact la basca de lumea intepenita de atata stat la coada, de atata birocratie, hartoage si alte minunatii specific statelor comuniste. Bag seama, si coreenii sau chinezii ar fi panataloni scurti pe langa noi, daca ar vedea cum stau unii de prin partile tarii, la cozi la pasapoarte, de cu o seara inainte. Lipsesc sticlele de lapte sau capacele de butelii…

Si pentru ce? Tocmai pentru faptul ca un magar, un ALDE neica nimeni in fata mea cel putin, sa ignore prostimea aranjata si rupta in gura de oboseala si sudoare, sa-si faca loc profitand de marele statut, in a-si purcede pasul spre reinoirea binemeritatului permis.

Un alt acolit al d-lui, un alt sef al ALDE lor de la TIMIS, Cucsa parca, indrazneste sa fie cat mai precis si sa demonstreze ca prostia e de partea lor.

[junkie-alert style=”white”] In primul rand d-l Tariceanu a fost sa-si ridice personal permisul, pe cand ar fi putut sa-si trimita un consilier…Din respect, a mers personal… [/junkie-alert]

Bai ejti nebun!!! Sau ejti prost!!! Ba mai degraba… Vai, dar ne scuzati…!!! Am gresit si nu stim cum sa ne exprimam vina pentru acuzatiile aduse, pentru jignirile ca ati intrat prin spate, pentru faptul ca v-am ironizat si v-am adus atatea neplaceri de care sigur va doare drept in cur..

Exact domnule Tariceanu… Acolo va doare, si pe dvs si pe toti acolitii dvs, cei ce incearca sa va scoata basma curata si care pe buna dreptate, de atat lins pe fese, au impresia ca ei insisi sunt bagati in aceasta treaba. Si pe buna dreptate.. Ca atata le mai trebuie, right!!!

Mai devreme ati afirmat ca există funcții în care oamenii trebuie să se dedice problemelor societății, și să nu se preocupe de statul la coadă„… Va intreb: Va era atat de sila sa stati cu societatea la coada??? Daca vreti sa va dedicati intr-adevar societatii, incercati sa faceti pe cat posibil sa nu mai faceti societatea sa stea la coada… Acum depinde ce inseamna Societatea pentru ALDE dumneavoastra…

cp tariceanu

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.