HomeFoto Device

Momentul fericit exprimat prin fotografie

Like Tweet Pin it Share Share Email

Daca ar fi sa ma exprim sau sa-mi etalez unul dintre cele mai fericite momente din viata, sincer nici nu as sti cu care sau pe care sa-l arat. Si nu cred ca sunt singurul care are aceeasi problema. In functie de evolutie, de la inceput si pana in prezent, cred ca suntem tot mai ”fortati” sa facem fotografii, cu cele mai moderne gadgeturi sau aparate foto.

Bineinteles, in cele mai frumoase locuri, in cele mai ciudate sau pur si simplu, doar asa, ca ne place sa surprindem un apus sau un peisaj. Nu in ultimul rand, amintirile nu mai pot fi amintiri daca in interiorul stop-cadrului nu avem si persoanele care ne fac sensul vietii mult mai placut.

Cred ca este cel mai important si fericit moment
Cred ca este cel mai important si fericit moment

Cum altfel am putea fi fericiti, daca nu in vacante, cand grijile sunt ultimele la care ne gandim, facand din orice zi, din orice gest o clipa de bucurie si fericire.

Momente de fericire pe litoral
Momente de fericire pe litoral

Stiti de ce sunt oamenii asa de fericiti? Deoarece multe cadre din natura descretesc fruntile, alina dureri si iduioseaza.  Cum ar fi auriul toamnei, galbenul verii, albul imaculat al iernii sau crudul verde al primaverii, a revenirii si improspatarii naturii. Si acestea consider ca pot reprezenta motivele pentru care oamenii pot fi fericiti.

Oameni fericiti
Oameni fericiti
SAMSUNG CSC
Buburuza
SAMSUNG CSC
White&green -Springtime colors
SAMSUNG CSC
Viorele
SAMSUNG CSC
Inceputuri

Un alt gen de fotografie care ar fi pe placul meu, este aceea de peisaj, momente cu apusuri si rasarit de soare. Inceputul si sfarsitul zilelor pot fi unul dintre cele mai tari momente sa surprinzi o fotografie inedita si despre care sa spui ca este numai ”buna de pus in rama”. Niciodata nu poti sti sau mai bine zis, daca as vrea sa obtin o fotografie favorita, cred ca un apus sau un rasarit de soare m-ar caracteriza atat pe mine dar ar fi si un moment de cadru pe care sa-l adaug ca si favorit in fericire.

Apus 2
Apus de iarna
SAMSUNG CSC
Linii in apus
SAMSUNG CSC
Rasarit si pescari

Nu in una ci in mai multe fotografii as gasi cel mai fericit moment. Personal, toate fotografiile mele, reprezinta o galerie, unde cu siguranta se afla fotografia mea preferata, cu oameni fericiti. Stiu eu sigur. Si mai stiu ca prin toate aceste fotografii, oricine ar putea simti ceva ce l-ar putea face fericit,  sa traiasca si sa spuna: Intr-adevar…

Voi aveti vreo imagine sau mai multe in care sa exprimati FERICIREA sau momentul cel mai preferat? Atunci va puteti inscrie la concursul de pe Komunomo.

Ups!!! Nu stiti ce este Komunomo, nu??? Este cea mai noua platforma 100% romaneasca care interactioneaza cu oamenii in mai multe grupuri si idei. Tocmai de aceea, au inceput acest concurs de fotografie, in care oricine poate sa se inscrie cu fotografii cu tema Happy People…

Nu cred ca cineva nu ar avea macar o fotografie care sa reprezinte aceasta tema. Unde mai pui ca acest concurs ( ca doar de aceea este concurs) are si premii. Premii in bani cat si in vouchere F64.

[junkie-alert style=”yellow”]

concurs-foto-komunomo

Premiul 1 : 1000 euro

Premiul 2 : 700 euro

Premiul 3 : 300 euro

Pe langa toate acestea se mai acorda si diferite vouchere F64 celor care voteaza fotografiile inscrise. [/junkie-alert]

[junkie-button url=”https://www.komunomo.com/contests/photo” style=”light-blue” size=”medium” type=”round” target=”_blank”] Inscrie-ti fotografia preferata, participa si tu la concursul Komunovo aici [/junkie-button]

Mult succes…

fotograf

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.