HomeTech Media

Un loc lumea robotilor

Like Tweet Pin it Share Share Email

Candva ne uitam la filmele stralucite din seriile Star Wars. Ne imaginam cum ar fi sa avem la indemana un ajutor sau prieten asemenea lui 3PO sau R2.  Incercam sa construim si sa atingem macar cateva contururi din forma acestora, din tot felul de lucruri, cutii, sarme, metale sau lemn.

Cursurile de electronica nu erau intr-atat de avansate incat sa-ti dea sansa unei invataturi pe care sa o duci mai departe sau sa o profesezi ca atare. Totusi, mai tarziu….

Mai tarziu, adica acum, in cadrul Academiei de Robotica Inventeaza.ro, cei mici pot in sfarsit face cunostinta cu o noua lume. Aceea in care miscarile, gesturile si robotizarea pot fi deslusite in mare parte.

Scopul acestui program de curs este de a invata tinerii cum sa puna in aplicare diferite cunostinte tehnice dobandite, un program antrenant si distractiv totodata. Mai pe inteles, cum sa construiasca anumiti roboti. Stim cu totii ca munca in echipa este cea mai usoara si eficienta, asa ca aici, nu va lipsi acest element.

Un mediu prietenos, in care cursantii vor trebui sa se asculte, sa se ajute si sa isi exprime ideile. Un program antrenant, distractiv si tehnici de invatare prin joaca.

electronica si robotica

Pentru o mai buna informare, doritorii ( copii intre 7-17 ani)se pot inscrie la o lectie demonstrativa accesand formularul de mai jos…

[junkie-button url=”https://docs.google.com/forms/d/1RUOE100ZOOoMuwuSW6jEV8RuCz0iuyW_5HMGGl46gwk/viewform” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Formular Lectie Demonstrativa [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.