HomeHoinareli

Cine trage un Okian pana la Albena

Like Tweet Pin it Share Share Email

Bineinteles ca odata cu caldura ce sta sa ne urmareasca, nu ne sta gandul decat la soare, mare, concediu si… Si mai ce ? Bineinteles ca relaxare, altfel cum…

Multora, acestea li se par ori imposibile, greu de obtinut sau doar amintiri din anii trecuti. Imi aduc aminte de niste prieteni care se faleau nevoie mare cu o vacanta in Grecia pe care o castigasera la un anumit concurs. Pur si simplu, dupa ce au achizitionat oarece produse dintr-un magazin, intrasera in tragerea la sorti (fara sa stie ) pentru excursia cu pricina.

Nici nu va spun cat de mare le-a fost entuziasmul inainte si dupa ce si-au etalat impresiile de concediu. Si Grecia nu este tocmai o tara pe care sa o refuzi asa, ca si cum n-ai avea alta treaba sau nu te intereseaza.

Gasesc astfel de cuviinta sa aduc in atentie o alta idee si alt concurs organizat de Okian.ro, al carui premiu consta intr-o vacanta de 5 zile la Albena la Hotelul de 3 stele Slavuna.

Slavuna
Hotel Slavuna-Albena

In ce consta participarea la tombola:

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Conditii de participare”] Pentru a participa la tombola, este necesara achizitia oricarui produs de pe Okian.ro, atat online cat si din magazinul fizic in perioada 21 aprilie-17 mai. Fiecare comanda reprezinta o sansa in plus de castig. Pe data de 20 mai, se va organiza extragerea castigatorilor si a premiilor astfel:

Premiul 1 – Vacanta Albena, hotel Slavuna( 3 stele) pentru doua persoane si un copil pana in 12 ani, in perioada 16.06 – 21.06.2015 ( FARA TRANSPORT ASIGURAT)

Premiul 2 – Un voucher de 200 lei de cheltuit pe siteul Okian.ro ( mai putin pentru produsele din categoria ELT)

Premiul 3– Un pachet de carti, numai bune pentru citit in vacanta ce se apropie: On Chesil Beach de Ian McEwan, The Sea, The Sea de Iris Murdoch și Captain Corelli’s Mandolin de Louis de Bernieres. [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Practic, este o vacanta atat de familie, pentru cei care au copii pana in 12 ani, dar se poate transforma si intr-una romantica, pentru acei care isi doresc sa fie doar ei, plaja si cateva crampeie din idila ascunsa al unui cuplu…

Multa bafta celor interesati sa se bucure de o vacanta in doi sau de familie in aceasta vara…

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.