HomeCotidian

Terapie cu anunturi in doar un Click

Like Tweet Pin it Share Share Email

M-am cam saturat aproape in totalitate de toate scenele politice, de toate speach-urile care nici nu stiu cu ce ne-ar putea incalzi, de vrajmasia intre cei bogati sau tot ce tine de punerea bazelor concrete pentru bunastarea ‘cestei natiuni…Mi-am facut un obicei de a ma abona la newsletterele unor diverse publicatii de talie. Si nu pentru cat as fi un mare devorator de presa libera, pe cat de mult incep sa speculez aberatii sau ceva din sublima Prostie a Minciunii…

Nu mai intarzii, ideea este ca prin mai toate publicatiile de gen si traznaile comentate ii pot face pe unii sa crape de invidie ca nu-i ajuta materia, si pe altii sa moara de necaz ca inca se mai poate…cate-un pic, pic, pic !!!

Gata, termin cu ziarele de mare cultura generala, si dupa cum vad ca se mai poarta prin cele lumesti din tara noastra, caut sa-mi demonstrez ca pot si o dau pe cele de scandal. Dar nu scandal nebun, ci doar paparazzi si ceva dulceturi finisate de scriitorii cu idei, asemeni celor de la Click!… Numai asa pot afla cine a mai sarutat-o pe gura pe Teo in direct, cum a busit Velea masina Antoniei, cum isi mai petrec sotii Prigoana despartirile si divorturile… Si Doamne, cum era sa uit de fata de la pagina 5. O nebunie!!!

Tatal unui amic se tot caznea sa-si puna cateva Anunturi in ziare nationale pe Mica Publicitate, asa cum ramasese el, invechit de pe vremea …stiti voi cui, nu mai zic, ca e pacat. Avea omul o garsoniera si o masina Dacia, din aia, intretinuta de puteai sa o treci cu succes in categoria masinilor de epoca. Super tare, ma gandesc. Hai sa vad cum il pot ajuta.

Dupa cum spuneam mai sus, daca tot devenisem un cititor fidel, imi sare in ochi pagina de anunturi in ziarul Click, unde nenea cu Dacia si apartamentul isi putea face treaba linistit. Nici nu-ti trebuia mare diploma de inginer sa-ti publici anunturile din toate domeniile posibile. Vorba aia, si ochi de …duca’se pe pustii poti sa vinzi sau sa cumperi.

Doar sa ajungi pe pagina, si calea catre un anunt detaliat si bine promovat se va deschide instant. Il chem pe nenea cel batran, ne asezam la computer de parca am pune la cale cine stie ce planuri secrete sau vreo terapie cu anunturi si dau sa-i explic pasii de parcurs pentru a pune un anunt.

[junkie-alert style=”grey”]

1.categoria in care se incadreaza anuntul

2.formularea si scrierea anuntului

3.optiunile de publicare si editare ( aici am vazut o treaba interesanta, anuntul putand fi publicat si pe cateva bloguri, editarea textului,daca doresti sa primesti si ziarul,etc )

4.numarul de aparitii, pe zile sau in ce zile doreste fiecare sa-i apara anuntul

5.calculezi pretul si cam asta e… [/junkie-alert]

-Pai, bine, bine, asta-i tot? ma intreaba al’ batran.

-Pai cam da!

-Bag seama ca am batut drumul degeaba pana la tine, asta puteam sa fac si io acasa, la cat de simplu e !!!

Pun pariu ca toti ati fi vrut sa imi fi vazut moaca, dupa ce ma straduisem cu zel sa-l fac pe mos sa inteleaga. Ori nici eu nu stiu de ce credeam ca nu intelege…

Mai, sa nu spuneti ca sunt eu baiat rau si nu vreau sa va ajut. Sau poate pana ma invat minte! Cam asa se procedeaza cand vrei sa pui un anunt de mica publicitate pe ziarul Click, da? Asta pentru cei care nu intelegeti, cine stie !!!

anunturi onlineSimplu di tat, right ?????

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.