HomeFoto Device

Urmatorul obiectiv

Like Tweet Pin it Share Share Email

Vorbeam  undeva despre acel NX 300 de la Samsung , al carui aptitudini se ridicau cumva la standardele unui mic fotograf incepator.  Spun incepator deoarece la acel standard ma ridic eu, personal. Din cate vad, acest gadget poate face minuni atunci cand esti la punctul si momentul potrivit, daca te edifici si reusesti sa inveti cate ceva din magia fotografiei.

Tot aici spuneam ca vine cu un obiectiv standard de 18-55 OIS , inclus in kit-ul acestuia . Dupa cateva incursiuni prin necenzuratele cai ale executarii unei foto de succes, am aflat ca poti prinde o clipa sau un moment, poti avea lumina sau ideea , insa trebuie sa ai cu ce .

Aflu ca un obiectiv mai bun te poate aduce aproape de fotografia perfecta. Nu cred asa ceva insa ma bazez pe ideea ca poate exista fotografia aproape perfecta. Bineinteles, nu la mine si nici nu am pretentii. Vreau doar sa pot surprinde momente cu totul altfel decat le-ar putea vedea altcineva. Imi plac cadrele unice si transparente. Si mai aproape de a fi apreciate…

Pentru asta , sunt aproape nevoit sa ma reinventez. Sau sa imi reinventez o noua achizitie . Un obiectiv Samsung de 55-200 mm ar fi solutia perfecta pentru trecerea la un urmator nivel .

obiectiv samsung

Un sistem intern de focalizare permite ca lungimea obiectivului sa nu se modifice in timpul focalizarii . Obiectivul i-Function imi va permite mie ca si incepator , sa pot realiza acele cadre cu care sa ma mandresc pe viitor …Mai ales cand primesc un rucsac foto la achizitionarea acestui obiectiv, lucru care este absolut necesar pentru transportul cat mai  comod si in siguranta a accesoriilor folosite.

Galerie foto cu obiectivul Samsung

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.