HomeCotidian

Cumpără căni din silicon pentru copii de la Little Prints

Like Tweet Pin it Share Share Email

Zilnic ne privim bebelușii cum cresc văzând cu ochii. Firește că ne bucurăm de acest lucru și ne dorim să le fim aproape în timp ce ei explorează și se dezvoltă. Trecerea de la biberon la cană este o etapă importantă atât pentru bebeluși cât și pentru părinți.

Sticle, căni, pahare și paie de la Little Prints

Atunci când ești în căutarea unei cani din silicon pentru copii știi că o găsești la Little Prints. Dar procesul de trecere de la biberon la cană poate fi facilitat și de alte produse. Ce ai spune de o cană din silicon cu pai pentru antrenament? Cu ajutorul ei, cel mic poate exersa înghițirea lichidelor direct din cană în timp ce profită încă de confortul pe care paiul i-l oferă.

Există o gamă variată de căni din silicon antivărsare. Partea de sus este special concepută pentru a inhiba scurgerea și a-l proteja pe bebeluș. Aceleași specificații le au și cănile pliabile care pot fi transportate cu ușurință chiar și în cele mai aglomerate bagaje.

Majoritatea cănilor dispun de mânere special concepute pentru a fi susținute cu ușurință de mâinile mici ale bebelușilor. Siliconul din care sunt realizate este moale și flexibil. Orificiile prin care aceștia beau apa sunt create în așa fel încât să fie blânde cu gingiile lor sensibile. Perioada diversificării coincide cu perioada apariției primilor dinți de aceea bebelușii tind să muște cu putere din aceste orificii, pentru a elibera tensiunea. Produsele folosite în această perioadă trebuie să aibă și rezistență foarte mare.

Cănile se pot achiziționa individual sau la set, în funcție de preferințe. Sunt disponibile și seturi cu paie reutilizabile. Culorile tuturor produselor sunt pentru toate gusturile, de la cele intense, cu desene pe care bebelusii le urmăresc cu interes, la cele mai calde, mai liniștitoare cum ar fi sand sau ivory.

Produse calitative pentru cei mici

Ca părinți, ne dorim să oferim copiilor noștri tot ce este mai bun. Produsele cu care aceștia intră în contact trebuie să fie cât mai sigure pentru sănătatea lor. Cănile și paharele de le Little Prints sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Sunt 100% BPA FREE și nu conțin substanțe toxice.

Recipientele pentru lichide se pot spăla cu ușurință pe raftul superior al mașinii de spălat, dar cel mai indicat este să fie spălate manual, cu apă caldă și săpun.

Little Prints este locul în care părinți găsesc tot ce e necesar pentru copii lor

Fie că e vorba de diverse articole vestimentare, de articole pentru diversificare sau jucării, la Little Prints le găsești pe toate. Acesta este locul care te va impresiona prin diversitatea produselor prezente. Există jucării dintre cele mai diverse, leagăne și coșuri din macrame, accesorii pentru păpuși și activități care ajută la dezvoltarea capacității cognitive.

Vizitează și secțiunea cu reduceri pentru a beneficia de un preț mai avantajos la produsele preferate. Cumpără-le pentru juniorul tău sau oferă-le în dar unei viitoare mămici. Cu siguranță un Gift Set va fi un cadou pe măsura așteptărilor.

Comandă acum de la Little Prints! Nu vei fi dezamăgit!

Contact:

hello@littleprints.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.