HomeTech Media

Timpul zboara altfel dincolo de limite

Like Tweet Pin it Share Share Email

Ar fi trebuit sa folosesc Beyond That Limits in titlu, dar m-am gandit ca totusi mai citesc si ceilalti, stiti ce zic? Glumesc, bineinteles. Vorbim asadar despre timp, despre cum ne ajunge sau nu ne ajunge, despre cum il moderam sau despre cum il determinam sa fie cel mai placut prieten al nostru. Insa daca ar fi sa fac un altar al timpului, cu siguranta as pune in aceasta categorie cel mai bun accesoriu de masurat notiunea de timp, ceasul.

Asa-i ca initial v-ati gandit la o tema de fizica cuantica, despre evolutia acelei constante universale si notiuni de teorie a relativitatii ??

PS: Mai nou, intr-o noua descoperire in fizica cuantica, aflam ca timpul nu exista. Asa sa fie oare??

Ei bine, nu stim asta, lasam fizica si etnologia timpului, si discutam despre lucrurile cu care ne petrecem in prezent mare parte din timp, si anume gadgeturile. Si nu orice tip de gadget. Vorbim despre teoria marilor purtatori de smartwatch-uri.

Imi aduc aminte de ceasul care imi era ca un stapan dimineata, acel ”smart” care il intorceai la cheita si imi suna de parca primeam bobarnace direct pe creier. Pfff, greu nene, din mormant te trezeai! Bine, nu chiar, scuze pentru cei ce….😇😁 😆

A urmat era celor cu baterii, si mai apoi, telefonul. Era care ne-a umplut de fericirea convorbirilor, plinul si saftelele celor de la Dialog, Connex si care or mai fi fost. Dar ceasul era acum ”la purtator” si puteam fi siguri ca ne avem ”ca fratii”. Eu personal am avut la mana doua ceasuri rusesti, pana pe la 18 ani. Nu stiu de ce le-am ignorat.

Intr-o clipa parca, evolutia nu a mai avut bariere, si …am vrut iar ceas. De aceea, Beyond that Limits a ajuns o dovada a tehnologiei. Seria ceasuri smartwatch Beyond Watch Meteor are aceasta putere, de a te imprieteni cu timpul cat mai placut.

[junkie-button url=”https://www.japora.ro/ceasuri/beyond-watch/meteor/” style=”grey” size=”small” type=”round” target=”_self”] Fa aici o vizita in universul Beyond Smartwatch [/junkie-button]

In ultima vreme, multi incercam sa ne facem remarcati prin diverse ipostaze. Unde mancam, ce vizitam, ce mancam sau cat mancam. 🧐 🤓 😎 Problema este ca nu mai facem nimic dupa… Din punctul meu de vedere, sportul ar trebui sa fie medicul si aliatul nostru principal. Si il putem avea ca si prim sustinator prin intermediul unui ceas BEYOND Watch Meteor Series, 44x34mm, Silver Mesh, care detine in totalitate controlul sanatatii noastre dar si monitorizare a unor activitati zilnice.

[junkie-alert style=”green”]

monitor de ritm cardiac,

masurarea tensiunii arteriale,

oximetru (masurarea concentratiei de oxigen din sange),

pedometru (masuarea numarului de pasi),

monitor de somn,

control muzică de pe telefon,

funcții multi-sport,

distanta parcursa,

alarmă,

cronometru,

notificari din telefon (Sms, Whatsapp, Facebook, etc),

cautare telefon și multe altele [/junkie-alert]

[junkie-alert style=”yellow”] Ceasul dispune de moduri de bază pentru sport cum ar fi: mersul, alergarea, ciclismul, sărituri cu coarda, fotbal, baschet și badminton. După ce conectați ceasul la un telefon mobil prin Bluetooth, display-ul va afișa întotdeauna cele mai recente știri și alerte din rețelele sociale.

Dacă aveți un loc de muncă sedentar, veți aprecia funcția de alertare atunci când nu vă mișcați mult timp și veți primi recomandarea să mergeți la o plimbare. În afară de ritmul cardiac puteți urmări tensiunea arterială și oxigenarea sângelui.

Nu lipsesc funcțiile monitorizarea somnului, estimarea caloriilor arse sau numărul de pași. Funcția de control a camerei foto și muzicii în telefon va face activitățile de zi cu zi mai plăcute [/junkie-alert]

Asadar, punand in balanta detaliile si pretul unui alt smartwatch de pe piata, nu dau exemple, accesibilitatea pentru Beyond Watch este una pro as spune, ce poate fi atinsa de majoritatea dintre noi.

Asa ca daca tot te mai gandesti la cum ar arata acest ceas smart la mana ta, iti mai dau ocazia sa il mai vezi odata, daca apesi butonul de mai jos.

[junkie-button url=”https://www.japora.ro/beyond-watch-meteor-series-44x34mm-silver-smartwatch-23838/” style=”light-blue” size=”medium” type=”square” target=”_blank”] Vezi detalii despre Beyond Watch Meteor Silver [/junkie-button]

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.