HomeCotidian

Nu lasa rozatoarele sa iti distruga planurile

Like Tweet Pin it Share Share Email

Tinerii din ziua de azi sunt foarte preocupati de modul in care ar trebui sa isi castige banii. Cei mai multi dintre ei vor sa aiba un salariu mare, dar fara sa depuna prea mare efort. Acesta este si cazul lui Adrian, un tanar care doar ce a absolvit facultatea si deja si-a deschis propria afacere cu bani proveniti dintr-un imprumut bancar.

A investit multi bani, dar si timp, deoarece aceasta afacere presupune o munca atat fizica, cat si psihica. El a inceput prin a gasi locatia perfecta unde avea sa puna bazele unei sere moderne, in care avea sa cultive legume pe toata perioada iernii, pe care mai apoi trebuia sa le vanda in marile piete ale capitalei. Totul a mers ca pe roate un timp, pana cand in sera lui Adrian si-au facut aparitia rozatoarele.

El a fost destul de afectat de situatie, dar a trebuit sa caute urgent solutii care sa ii salveze afacerea. A gasit diferite firme, dar cea mai renumita era compania DDD, asa ca a apelat la serviciile ei.

Angajatii au raspuns promt si au venit sa rezolve problema. Ceea ce m-a surprins placut este ca multe preturi ddd sunt foarte mici, iar tu te poti bucura de serviciile companiei fara sa iti faci griji in privinta banilor.

In functie de dorinte, puteti opta pentru deratizare ecologica sau chimica, insa Adrian nu a avut de ales, in conditiile in care era vorba de o sera in care cultiva legume bio.

In doar cateva ore cred ca au reusit sa scape de rozatoare si pot spune ca au platit un pret mic, comparativ cu dezastrul care s-ar fi putut intampla daca nu observau la timp ca soarecii au ajuns in sera lor de legume.

Tot Adrian a fost cel care mi-a spus ca atunci cand vine vorba de afacerea proprie trebuie sa investesti cu grija si sa fii foarte atent la detalii pentru a avea reusite pe masura, un sfat de luat in seama pentru tinerii antreprenori.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.